Onze producten zijn gemaakt om te worden gebruikt

Onze garanties omvatten gemoedsrust.

White kitchen worktop with cakes cups
Wij verwachten niet minder dan hoge kwaliteit

Wij leggen de lat voor zowel design als materialen erg hoog.

Je gebruikt je keuken elke dag, jaar in jaar uit. Elke dag open en sluit je voortdurend kasten en lades. Werkbladen, legplanken en fronten worden intensief gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. 

In ons streven om de hoogste kwaliteit te bereiken en te behouden, testen we onze producten regelmatig op kwaliteit en duurzaamheid. Zo zorgen we ervoor dat je een keuken, badkamer of inbouwkast van topkwaliteit krijgt, ontworpen en gemaakt om nog vele jaren mee te gaan en er fantastisch te blijven uitzien. Onze voortdurende kwaliteitscontrole biedt ons ook de beste basis voor de verdere ontwikkeling en verbetering van onze producten en oplossingen, zodat we je altijd de beste kwaliteit kunnen bieden. 

Merk je toch nog een defect op? Maak je geen zorgen. We staan achter onze producten met fantastische garanties. Wij twijfelen geen moment aan de kwaliteit, of je nu een keuken, badkamer of inbouwkast kocht.

Al onze producten vallen uiteraard onder de algemene consumentenwetgeving. Bovendien worden al onze werkbladen, kasten, deuren en bewegende onderdelen die je na 1 januari 2012 kocht, gedekt door onze speciale, uitgebreide garanties.

Hoelang ben je gedekt?

5 jaar garantie op keukenbladen.

Werkbladen zijn een intensief gebruikt onderdeel van een keuken. Wij geloven rotsvast in de onze en bieden dus een garantie van 5 jaar.

SCHUIFDEUREN white

€ 624,-

10 jaar garantie op kasten, deuren en schuifdeuren.

Op al onze deuren, keuken/badkamerelementen, Module16-elementen, het Vario19-bouwsysteem en schuifdeuren geldt een garantie van 10 jaar.

25 jaar garantie op bewegende onderdelen.

Dit zijn alle ijzerwaren en bouwelementen, zoals scharnieren, laderails, wielen en andere bewegende onderdelen. Hierop heb je maar liefst 25 jaar garantie!

Wat moet ik doen als mijn product stukgaat?

Gaat je product van Kvik stuk of ontdek je een defect dat volgens jou onder de garantie valt? Neem dan contact op met de winkel waar je het product kocht. We zullen het probleem dan verder onderzoeken en beoordelen of de schade of het defect onder de garantie valt.

Als het product onder de garantie valt, beslissen wij of het kan worden gerepareerd of dat het moet worden vervangen door een nieuw of vergelijkbaar artikel. Als het product in kwestie niet meer wordt geproduceerd, bezorgen wij je een geschikt alternatief product.

In dat geval zijn de kosten voor het nieuwe product of de reparatie voor ons. Het enige dat jij hoeft te doen, is het beschadigde product beschikbaar maken voor ons, zodat wij het zonder al te veel gedoe kunnen repareren of vervangen.

Voorwaarden.

Om van de garantie gebruik te kunnen maken, zul je moeten aantonen dat je het product bij Kvik kocht.

Zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring betalen wij niet voor reparaties die je zelf hebt aangevraagd.

De garantie geldt niet voor producten die niet op de correcte manier werden opgeslagen, gemonteerd, geïnstalleerd of gebruikt. Bovendien is de garantie niet van toepassing als er wijzigingen zijn aangebracht aan het product, als het verkeerd werd gebruikt of als het werd schoongemaakt op een manier die indruist tegen eventuele onderhoudsinstructies.

De garantie dekt geen gewone slijtage, krassen, kerven of schade veroorzaakt door stoten of ongelukken. De garantie geldt ook niet als het product bijvoorbeeld buiten of in een vochtige omgeving werd geplaatst.

De garantie is alleen van toepassing als de producten uitsluitend voor privégebruik zijn gebruikt.

De garantie dekt geen accidentele of gevolgschade.

Vervangen producten en reserveonderdelen zijn eigendom van Kvik.

Vertrouwen en duurzaamheid zijn onze kernwaarden.

— Jouw vertrouwen is belangrijk voor ons.

Jouw vertrouwen in ons merk is voor ons van het grootste belang. We willen dat jij volledig gerust bent als je winkelt bij Kvik.

VEDA green

€ 2.790,-

Onze duurzaamheidsreis.

Wij willen enkele van de meest duurzame keukens in de sector maken. Dat is onze missie. Daarom gebruiken we gerecycleerde materialen en komt al het hout in onze producten uit gecertificeerd duurzame bosbouw. We innoveren voortdurend en werken samen met onze leveranciers om de grenzen steeds verder te verleggen.