Maak kennis met onze franchisenemers

Ralph & Mai Nissen — Kvik Hamburg Altstadt

Het Deense echtpaar, Ralph en Mai Nissen, groeide op in het gebied waar Kvik werd opgericht, dus toen ze zagen dat we op de Duitse markt wilden openen, twijfelden ze er niet aan dat een Kvik-franchise geschikt voor hen was. Ze twijfelden er ook niet aan om de eersten te zijn - integendeel, ze waren er enthousiast over.

We spraken met hen in hun prachtige showroom in het hart van Hamburg, iets meer dan een jaar na hun reis.

Van woonaccessoires tot keukens

Voordat ze de eerste Kvik-winkel in Duitsland openden, runden Ralph en Mai meerdere winkels met Søstrene Grene. Ondanks hun gebrek aan kennis van het verkopen van keukens, maakte hun ervaring in het runnen van een winkel en interactie met klanten hen tot ideale kandidaten. 

Met ons uitgebreide trainingsprogramma en de ondersteuning van een getalenteerde retailconsultant in de eerste maanden van hun zaak leerden ze snel het vak van het ontwerpen en installeren van keukens voor hun klanten. 

Hoe het allemaal begon

Begin 2021 vroegen Ralph en Mai zich af wat de volgende stap was. Ralph zag een bericht op LinkedIn van onze CEO Jens-Peter Poulsen, waarin stond dat Kvik plannen had om in Duitsland te openen en na een kort gesprek met Mai stuurde hij hem meteen een bericht op LinkedIn.

Een week later waren ze in Denemarken en spraken ze met het team over de mogelijkheid. 

Luister naar hun hele verhaal in onze podcast

Je moet meedoen om te kunnen winnen.

— Ralph Nissen
Franchisenemer Kvik Hamburg Alstadt

Een concept verkopen - geen product

Een groot deel van de aantrekkingskracht voor Ralph en Mai was het hele concept rond Kvik. We hebben een zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens - je kunt geen 50 verschillende kleuren krijgen. We houden de vinger aan de pols van wat klanten zoeken en zorgen voor tijdloze ontwerpen in de kleuren en afwerkingen die de mensen willen. 

Bovendien zijn we transparant in onze aanbiedingen en laten we klanten precies weten wat ze voor hun geld krijgen. Ralph en Mai vonden dat deze manier van zakendoen in lijn was met hun waarden. 

Wees zoals Ralph & Mai - sluit je vandaag nog bij ons aan!

Begin aan je eigen Kvik-verhaal en maak deel uit van een winnend concept. 

Solliciteer hier