Maak kennis met onze franchisenemers

Miguel Cabañes Zafon — Kvik Valencia + Kvik Alfafar

Miguel Zafon beloofde een vriend dat hij in 2019 met hem mee zou gaan naar een franchise-evenement. Zijn vriend was op zoek naar zijn volgende onderneming. Miguel, die op dat moment een IT-bedrijf had, wist niet dat dit het begin zou zijn van iets nieuws voor hemzelf. Hij opende Kvik Valencia Sorni op het hoogtepunt van de pandemie in 2020 en opende zijn tweede winkel, Kvik Alfafar, in 2023. 

Onlangs zelf een nieuwe keuken gekocht

Miguel had onlangs een nieuwe keuken gekocht voor zijn eigen huis, dus toen hij de Kvik-catalogi en -prijslijst zag, wist hij dat we echt verrassend lage prijzen hadden. Hij wist dat dat aantrekkelijk zou zijn voor zijn potentiële klanten.

Hij hield van ons algemene concept - Deens design tegen verrassend lage prijzen. En hij was overtuigd van de ondersteuning die Kvik aan zijn zaak zou bieden - een prachtig winkelontwerp, aantrekkelijke producten, digitale marketing die betekende dat hij vanaf dag één boekingen zou hebben, wekelijkse zendingen waardoor hij de droomkeukens van zijn klanten veel sneller kon voltooien dan zijn concurrenten.

Een man met een plan

Miguel had veel ervaring met het runnen van een zaak en hoewel hij niet veel van keukens wist, wist hij dat de sleutel tot het succes van zijn nieuwe onderneming zou zijn om de juiste mensen voor zijn team te vinden.

Toen hij eenmaal de zaken op orde had in de winkel met een sterk verkoopteam, richtte hij zijn aandacht op zijn magazijn. Hier monteren ze de keukens voor en zorgen ze ervoor dat de installatie bij de klant thuis soepel verloopt. 

Het zijn twee verschillende soorten teams, en Miguel wist dat beide aspecten van de zaak in orde moesten zijn. Daarom koos hij zijn team zorgvuldig en deelde hij zijn visie met hen. 

Luister naar het verhaal van Miguel in onze podcast

Ik wilde gewoon een verandering en ik ontdekte dat Kvik de juiste plek was om naartoe te gaan, omdat het ontwerp, keukens en koken waar ik van hou en een moderne benadering van klanten combineerde.

— Miguel Zafon - Kvik Valencia & Kvik Alfafar

2 winkels was altijd het plan

Miguel opende zijn charmante kleine winkel in het hart van de stad in het najaar van 2020, maar het was altijd het plan om een grotere winkel te openen in Alfafar, in de grotere regio van Valencia. De kleine winkel in de stad was bedoeld als satelliet, maar door de omstandigheden was het de eerste die openging. En Miguel en zijn team verkochten het eerste jaar meer dan 200 keukens vanuit de kleine winkel.

In het najaar van 2023 opende de veel grotere winkel in Alfafar. Hij beschikt over ons nieuwe, uitnodigende winkelontwerp, met veel ruimtes voor meer informele gesprekken, een ruime Design Zone waar klanten materialen kunnen verkennen en een ruimte waar kinderen kunnen spelen terwijl hun ouders over keukens praten. 

Wees zoals Miguel - sluit je vandaag nog bij ons aan!

Begin aan je eigen Kvik-verhaal en maak deel uit van een winnend concept. 

Solliciteer nu