Je meest georganiseerde keuken ooit

VEDA light oak

€ 10.830,-

In een drukke gezinskeuken kan het een uitdaging zijn om alles netjes en georganiseerd te houden. Batterijen, kassaticketjes, pizzamenu’s, gedroogde spaghetti en half opgebrande verjaardagskaarsjes … Elke keuken heeft zo wel een rommellade. En hoewel we allemaal genieten van ordelijke lades en kasten komt het er nooit van om die eens grondig uit te mesten. Je hebt altijd wel iets beters te doen. Wij begrijpen dat.

In deze gids vind je onze gouden tips voor een georganiseerde keuken waar je alles snel terugvindt. Ook hebben we unieke accessoires die ervoor zorgen dat je keuken er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook echt praktisch is. Je kiest die tijdens het ontwerp van je keuken, zoals onze oplossingen voor kasten, of voegt ze nadien toe, wanneer je de keuken al  gebruikt en weet wat je nog nodig hebt, zoals onze bestekbakken.

Maak schoon schip.

We willen niet klinken als Marie Kondo … Maar heb je die verwaarloosde pastamaker die je 6 jaar geleden voor kerst kreeg echt nodig? Al die spullen die onder een dikke laag stof zitten, nemen kostbare ruimte in beslag. Neem kleine huishoudtoestellen, al je keukengerei, je schotels en zelfs het kruidenrek eens onder de loep. Een kruidenmix uit 1991? Weg ermee! Geef spullen die je echt nooit gebruikt weg of recycleer ze. Hou enkel over wat je echt gebruikt en vooral graag gebruikt.

Bewaar kruiden, kookboeken, enz. met een stalen rek

Zoek je trouwste bondgenoten.

Haal alles uit je kasten en pik er je onmisbare partners uit. Denk maar aan je blikopener, je garde, je grote kookpotten of broodrooster. Het heeft geen zin om vaak gebruikte spullen te verbannen naar de bovenste plank. Je wil er snel aan kunnen wanneer je op een drukke werkdag een maaltijd op tafel moet toveren. Je gebruikt je kerstservies of reusachtige schotels waarschijnlijk niet zo vaak als bijvoorbeeld je favoriete snijplank of de knoflookpers.

White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Breng orde.

En nu komt het leuke deel. Organiseer volgens categorie en niet plaats. Neem nu de koffie. Je wil je koffiebonen, maler, machine, kopjes en filters op één plek, zodat je alles snel terugvindt wanneer je ‘s morgens slaperig naar beneden strompelt. Bak je graag? Bewaar je bloem, suiker en bakpoeders in één lade. Zo zie je in één oogopslag wat je nog nodig hebt om last minute een verjaardagstaart uit je mouw te schudden.

Geen genade meer

Weet je nog, die lade? Die in je oude keuken, met de batterijen en de pasta en de lege pennen en zoveel andere rommel? Die is voortaan taboe. Alles wat niet in een keuken thuishoort, vliegt eruit. Geef alles wat in de keuken hoort een eigen plekje en flikker al de rest buiten.

CIMA dark oak

Organisatie van lades

MANO white

kastlade

VEDA TOUCH green

lade

Kies voor uitmuntend Deens design

Nu je je favoriete, vaak gebruikte kookboeken en je mooiste pronkstukken uitkoos, heb je nog een prachtig ontworpen boekenplank of rekje nodig om ze op te zetten. Onze Legno-boekenplank en stalen Ferro-rek werken je frisse, nieuwe keuken perfect af. Sfeervol staal of licht en donker hout tillen de ruimte naar een ongezien niveau en zijn de perfecte afwerkingen.

Praktische opbergoplossingen.

We hebben een groot assortiment mat gelakte bamboebakjes die er niet alleen mooi uitzien maar ook makkelijk zijn schoon te maken. Gebruik ze om bestek en keukengerei in één of meerdere lades te scheiden. Ze bestaan in diverse afmetingen en indelingen, dus je kunt volledig op maat werken. Maar we vergaten ook de grote lades niet. Met onze bakjes van bamboe haal je alles uit die extra diepte. Gebruik ze voor blikjes, pasta, diepvrieszakjes … of wat je maar wil! Ook deze hebben we in diverse afmetingen en vormen. Perfect voor al die dingen die anders altijd kwijt zijn!

Ontdek onze bamboe bestekinzetten
White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Ontdek onze organizers

Producten
— Orgaline-ladesystemen.

Is bamboe niet zo je ding? Ons systeem Orgaline is gemaakt van metaal en plastic. Makkelijk schoon te maken en perfect af te stemmen op je noden! Van kruidenrekjes tot extra brede inzetstukken en zelfs messenrekken … Zo hou je je nieuwe keuken onder controle.

— Organiq -- doorgedreven duurzaamheid.

Deze duurzame bestekbakken voor je lades zijn revolutionair! Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar en gemaakt van kenaf- en hennepvezels, twee milieuvriendelijke planten die voor hun teelt heel weinig water nodig hebben. De markant zwarte bakken hebben een grove textuur en verschillende vakken om je lades netjes te houden en je keuken meer pit te geven. Dit is ook een kleine stap om je keuken zo duurzaam mogelijk te maken. Perfect!

— Oplossingen voor kasten.

Uittrekbare kasten, carrousels, neerklapbare muurkasten … We ontwikkelden al deze systemen zodat jij echt alles uit je keuken en ruimte kunt halen. De carrousels bestaan in diverse afmetingen en dieptes en benutten ruimte in moeilijke hoeken die dankzij deze systemen toch bereikbaar blijft. Perfect voor spullen die je minder gebruikt!

Praat met de experts

We hopen dat we je konden inspireren om je keuken perfect in te richten. Meer hulp of informatie nodig? Onze experts staan voor je klaar! Maak vandaag nog een afspraak.

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.