Het geheim van de Kvik-kast

SMART black

€ 1.221,-

Je hebt vast wel een plan voor de indeling van je woning, op basis van je persoonlijke stijl en je budget. Wist jij dat al onze opbergoplossingen op maat worden uitgewerkt, speciaal voor jou? Dat is het geheim achter onze kasten. In deze gids ontdek je hoe je een op maat gemaakte Deense kast krijgt voor een verrassend lage prijs.

-- is op een vernieuwende manier naar kasten kijken

We moeten allemaal onze spullen kwijt, of het nu gaat om de jassen en schoenen in de inkomhal, onze gekoesterde sneakercollectie of de kerstversieringen voor die 11 maanden dat ze niet worden gebruikt. En het laatste wat we dan willen kopen, is de zoveelste kast met standaardafmetingen die haar doel compleet mist. 

Een betere oplossing is een goed uitgedokterd systeem voor al je spullen, die perfect is geïntegreerd in de ruimte en bij jouw persoonlijke stijl past. Wij noemen dat gewoon een kast. Maar het is dan wel een op maat uitgewerkte oplossing voor de slaapkamer, de inkomhal, de berging en zelfs het kantoor of de kinderkamers. ‘Op maat gemaakt’ klinkt duur, hoor ik je al zeggen. Maar geen nood. Net als voor al de rest dat wij maken, doen wij dat voor een verrassend lage prijs.  

Bekijk al onze kastontwerpen

VARIO19 white

€ 3.707,-

Ontdek kastontwerpen voor je inkomhal

OMBRA white

-- voor de inkomhal

MANO dark grey

€ 3.230,-

MANO dark grey

-- voor de inkomhal

1. Denk maatwerk -- AL onze opbergoplossingen zijn op maat gemaakt. Op basis van jouw afmetingen passen wij de kast precies aan jouw ruimte aan. Voor ons is dat de enige oplossing. Gedaan dus met voorgekauwde kasten die toch nooit passen. 

2. Denk hoog -- oplossingen van vloer tot plafond bieden extra opbergruimte in de hoogte. Onze schuifdeuren kunnen wel 270 cm hoog zijn. Zo benut je ruimte die anders verloren gaat. 

3. Pin je niet vast op deuren -- kies vrij tussen scharnierende deuren, schuifdeuren of een open systeem. Maar onthou dat schuifdeuren of open ontwerpen veel ruimte vrijmaken en zelfs kleinere kamers een inloopgevoel geven.

4. Denk ruimer dan kleding -- met de juiste binnenkasten kun je alle accessoires zoals schoenen, riemen, handtassen of make-up opbergen, tonen of verstoppen achter een schuifdeur. Aan jou de keuze!

5. Denk na over de ruimte –- welke zones in de slaapkamer worden niet al ingenomen door het bed, ladekasten of ramen? Laat je verbeelding los op de resterende zones – wat er nu ook staat of ligt – want wij bouwen kasten op maat van jouw ruimte.

6. Denk na over stijlen –- al onze Deense ontwerpen zijn minimalistisch. Ze zijn dus heel functioneel, maar op een manier die bij je persoonlijke stijl past of die zelfs accentueert.

We verkopen geen standaardoplossingen, maar ontwerpen en plaatsen voor de individuele klant op basis van specifieke noden.

— Claus Johnsen, hoofd Category Management & Design, Kvik