Vind jij een nieuwe kleerkast een dure zaak?

Hoeveel kost een nieuwe kleerkast?

VARIO19 white

€ 3.707,-

Wij vinden dat iedereen van Deens design moet kunnen genieten. En dat iedereen recht heeft op een coole kleerkast! We doen er alles aan om onze prijzen laag te houden, van leveringen in flatpacks tot verschillende serviceniveaus die passen in verschillende budgetten. Lees deze pagina om te weten welke elementen de prijs opdrijven en wat je kunt doen om niet over je budget te gaan.

Heb je al een budget voor je nieuwe kleerkast? Dat is natuurlijk een belangrijk gegeven wanneer je je mogelijkheden gaat afwegen. Helaas is het vaak moeilijk om een budget te bepalen als je niet precies weet wat je nodig hebt en welk type van kleerkast je wilt. De prijs hangt in grote mate af van jouw noden en prioriteiten.

Denk na over vragen zoals

  • Waar moet de kleerkast komen? En hoeveel ruimte wil en kun je ervoor vrijmaken?
  • Wie zal de kleerkast gebruiken? Kinderen of volwassenen?
  • Hoeveel opbergruimte heb je nodig (schoenen, kleding, jassen, accessoires en speelgoed)?
  • Moet de kleerkast in stijl en design bij de andere meubels in de kamer passen?

Sommige dingen zijn misschien een absolute must, terwijl andere je eerder onverschillig laten. Zodra je de belangrijkste overwegingen op een rijtje hebt, zal je budget pakken duidelijker worden.

VARIO19 white

€ 3.707,-

Een coole kleerkast met schuifdeuren en veel slimme functies hoeft geen fortuin te kosten. Met de juiste combinatie van deuren, kastframe en inrichting krijg je een elegante, ruimtebesparende schuifdeurkast die jouw noden en budget respecteert.

Krijg een schuifdeurkast voor een fantastische prijs

Met een schuifdeur creëer je in de kamer precies de stijl die je wilt. En ze biedt het grote voordeel dat ze alle rommel aan het oog onttrekt. Bij Kvik vind je deuren en inrichtingen in verschillende prijsklassen, en dat altijd in prachtig Deens design met een hoogwaardige afwerking.

Heb je een krap budget? Steek dan minder geld in de inrichting en focus op een straffe oplossing die orde en rust schept in de kamer. Kies bijvoorbeeld planken en bakjes in plaats van meer exclusieve oplossingen zoals lades met glazen zijkanten. En plaats een gewone hangroede in plaats van het luxemodel met verlichting.

 

Bekijk onze deuren

SMART black

€ 1.221,-

Doe het zelf en druk de prijs

Weet je van aanpakken en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Je steekt je nieuwe kleerkast makkelijk zelf in elkaar. En zo bespaar je het geld dat anders naar een vakman gaat.

Of blijf je liever ver uit de buurt van een boor en waterpas? Profiteer dan van onze plaatsingsdienst. Zo krijg je de nieuwe kleerkast van je dromen zonder gedoe!

Bekijk hier onze verschillende diensten en leveringsopties

SMART mirror

€ 810,-

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Kleerkasten en schuifdeuren

Designs
— VARIO19 white

Een prachtige, eenvoudige open kast, ontworpen met een focus op strakke lijnen en een vlotte toegang tot wat je het meest gebruikt.

— SMART black

Slimme schuifdeuren in het zwart voor wie droomt van een elegante en minimalistische kleerkast.

— MILK

De kleerkasten van Milk zijn perfect voor wie klassieke en eenvoudige witte kasten met deuren wil.