Levering en plaatsing van je nieuwe keuken

CIMA dark oak

€ 10.472,-

De aankoop van een keuken moet een fantastische ervaring zijn, van begin tot eind. Zo zien wij het. Jij kiest hoe je keuken wordt geleverd en geplaatst. Alles hangt af van hoeveel je zelf wilt doen.  We hebben drie serviceniveaus: Doe het zelf, Hou het leuk en Hou het relaxed.

Onze levering- en plaatsingsniveaus

Doe het zelf

Ben je handig met schroevendraaier en waterpas? Haal je keuken dan in handige flatpacks af in je Kvik-winkel en plaats ze zelf. Jij bepaalt het tempo. En gaat het wat moeilijker, dan helpen onze eenvoudige instructies je weer op weg.

Hou het leuk

Deze service is er voor wie graag wil meewerken, maar niet al het werk ziet zitten. Wij steken de meubels in elkaar in ons atelier en jij plaatst ze. Je kunt dus een deel van het werk zelf doen, maar het komt niet allemaal op jouw schouders terecht.

Hou het relaxed

Deze oplossing is er voor wie geen vinger wil uitsteken. Wij ontfermen ons over alles. We steken alles in elkaar, leveren en plaatsen. Jij hoeft niets te doen, behalve dan genieten van het eindresultaat!

Krijg binnen 14 dagen een nieuwe keuken

Ziezo, je nieuwe keuken is besteld. En nu kan het voor jou natuurlijk niet snel genoeg gaan! In principe leveren wij alle keukens binnen 14 dagen na bestelling. Dat kan omdat al onze winkels wekelijkse leveringen ontvangen. 

In heel drukke periodes en bij verstoringen in de toeleveringsketen waar wij geen controle over hebben, kan die leveringstermijn helaas wat langer zijn. Je winkel houdt je op de hoogte van je levering of eventuele vertragingen.

VEDA light oak

€ 10.830,-

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Levering van je werkblad

Jouw keuze van werkblad heeft een impact op de leveringstermijn van je keuken. We leveren standaard werkbladen binnen 14 dagen. Op werkbladen die op maat worden gemaakt, moeten we soms 4 tot 6 weken wachten, afhankelijk van het materiaal en de persoonlijke aanpassingen.

Vraag je Kvik-winkel bij bestelling naar de leveringstermijn van je keuken, toestellen en werkbladen inbegrepen. Je winkel houdt je wel op de hoogte. 

Vind hier een Kvik-winkel

Vervoer zelf je keuken

De meeste onderdelen van je keuken zitten in handige, platte verpakkingen. Deze flatpacks meten doorgaans 50 x 70 cm en wegen tot 20 kg. Je kunt ze dus makkelijk zelf vervoeren, zelfs in een gewone auto als je de achterbank neerklapt.

Zitten er hoge kasten in je keuken? Deze verpakkingen zijn zo’n 208 cm lang. De toestellen kunnen zwaar en log zijn.  Hiervoor heb je misschien een aanhangwagen of busje nodig. Vraag een paar vrienden om je te helpen dragen.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.780,-