5 dingen die Deens design mogelijk maakt in je nieuwe badkamer

Deens design is een prachtige combinatie van schoonheid en functionaliteit, en dat zowel in de keuken als de badkamer. Dit zijn vijf manieren waarop Deens design wonderen kan doen voor jouw badkamer.

1. Trek de ruimte open met minimalisme

In een ruime badkamer vind je rust. Onze minimalistische visie op Deens design betekent minder elementen en meer vrije ruimte. Wandkasten hebben geen poten nodig. Er is dus niets dat de aandacht afleidt van je mooie vloer en muren. Slimme kasten houden alle flesjes en potjes uit het zicht en een ingebouwde wastafel geeft je ademruimte voor de spiegel. Je dag kan niet beter beginnen. Vrije ruimte is echt een grote luxe!2. Blijf baas over de functionaliteit

Ons moderne leven overspoelt onze badkamer met accessoires, gadgets en verzorgingsproducten in alle geuren en kleuren. Met een slimme oplossing zoals Mano zijn alle functies geïntegreerd en blijven je lades ordelijk en overzichtelijk. Zo vind je alles daar waar je het nodig hebt: gewoon voor de spiegel! Voortaan hoef je je dagcrème niet meer te gaan zoeken achter je lotions. Denk eraan: jij verdient dit!

MANO sera

€ 1.571,-

3. Focus op 'clean'

Een badkamer moet clean zijn. Daar zijn we het vast over eens. Dat je ze daarvoor moet schoonmaken, spreekt voor zich. Maar ook minimalisme creëert een schoon gevoel. Een volgepropte badkamer met overal spullen op de vloer houdt vocht vast.  Kenmerkend aan Deens design is vrije ruimte rond de elementen: op de vloer, op de muren en in de manier waarop je beweegt in de ruimte. Schoonmaken wordt makkelijker, de lucht kan circuleren en je krijgt een heldere, luchtige ruimte die een streling is voor ogen en neus.

VEDA white

€ 660,-

4. Verruim je designstijl

Wanneer de designelementen in je keuken aansluiten op die in je inkomhal of badkamer krijgt je persoonlijke designstijl een extra dimensie. Deens design zoals de Mano-badkamerkast wordt in gebruik net zo natuurlijk en vertrouwd als in je keuken. In je hele woning komt de klemtoon op welzijn te liggen.

5. Laat je leiden door je persoonlijke touch

Hoe strakker en eenvoudiger je basic design, hoe groter de impact van je decoratieve elementen. Deens design is vaak strak en gestroomlijnd, dus je moet het opwarmen met zachte, afgeronde of kleurrijke elementen. Laat je favoriete pronkstuk –een oude vaas, je beste poging tot ikebana of een mooi parfumflesje – de show stelen bovenop je Mano-kast met ingebouwde wastafel.

MANO white

€ 2.094,-

Schakel een Kvik-expert in jouw buurt in

Het gesprek met de experts in de Kvik-winkel in je buurt geeft je een ‘realitycheck’ en herinnert je eraan dat je met jouw beperkte budget makkelijk een Deense designbadkamer kunt inrichten.

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.