De badkamer schoonmaken - hier vind je goed advies

Droom je van een nieuwe badkamer? Hoe je die gaat schoonmaken, daar ben je vast nog niet mee bezig. Maar het is wel iets om rekening mee te houden. De badkamermeubels, wastafel en bladen die je koos, kunnen een grote impact hebben op die wekelijkse schoonmaakklus. Is schoonmaken niet je favoriete activiteit? Kies dan een badkamerinrichting waar je weinig werk en tijd in moet steken.

Hou rekening met het poetswerk wanneer je je nieuwe badkamer inricht

Onze badkamermeubels zijn speciaal gemaakt voor natte ruimtes. Ze zijn makkelijk schoon te maken en blijven nog vele jaren netjes en praktisch. Verleng de duurzaamheid van je meubels ook zelf en hou je badkamer jaar na jaar schoon en glanzend. Ontdek hieronder ons gouden advies voor de reiniging en het onderhoud van je badkamer.

MANO white

€ 2.094,-

Een goed onderhouden badkamer gaat langer mee

Maak van een degelijke reiniging en onderhoud een prioriteit. Dit zal een groot verschil maken voor de look en duurzaamheid van je badkamer, of die nu modern of eerder vintage is. Dat schoonmaken moet niet tijdrovend of omslachtig zijn. Haal de juiste producten in huis en maak je badkamer regelmatig schoon. Wij raden minstens één keer per week aan.

Tips om alles netjes te houden

MANO sera

€ 1.571,-

Alle schoonmaakproducten die je nodig hebt

We brachten een verzorgings- en onderhoudsdoos uit waarmee jij je wastafel moeiteloos schoonhoudt. De doos bevat verzorgingsproducten voor een dagelijkse reiniging, voor een grondige reiniging, een ontkalker en een verzegelaar die je na de grondige reiniging op de wastafel aanbrengt. De verzegelaar laat een onzichtbaar, beschermend laagje achter op je wastafel. Zo is het beter bestand tegen water, kalkaanslag en vuil. Er zit ook een uitvoerige handleiding bij. Koop de verzorgings- en onderhoudsdoos in een Kvik-winkel in je buurt.