Benut alle ruimte in je kleine badkamer.

PAVIA white

€ 1.030,-

Het kan een uitdaging zijn om een kleine badkamer in te richten. Want je wilt plaats voor alles wat je nodig hebt en er toch je persoonlijke toets aan geven … Met het juiste badkamermeubilair haal je het meeste uit je kleine ruimte. En dat hoeft geen fortuin te kosten.

Profiteer van de ruimte die je hebt.

Hoe kleiner de badkamer, hoe creatiever je op zoek moet gaan naar een plekje voor onmisbare spulletjes. Wij raden compacte, op de muur gemonteerde badkamermeubels met een ingebouwde wastafel en strakke, witte en makkelijk schoon te maken oppervlakken aan. Zo maak je optimaal gebruik van de ‘verloren ruimte’ onder de wastafel.

Kies zo mogelijk een iets bredere kast met opbergruimte naast de wastafel. Dan heb je een natuurlijk plekje voor handzeep en tandenborstels, en misschien zelfs een van je vele planten.

MILK white

€ 395,-

— Tip 1 -- lades en kasten.

Deel lades en kasten in met mooie en praktische inzetstukken om de ruimte optimaal te benutten.

— Tip 2 -- accessoires.

Benadruk je stijl met prachtige manden en potten, die je ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld wattenstaafjes, zeep, tandenborstels of toiletpapier.

— Tip 3 -- hou het simpel.

Hou de kleine badkamer eenvoudig, zonder al te veel spullen die ruimte innemen en er een rommeltje van maken.

Kleuren die een gevoel van ruimte creëren

Je kleine badkamer in lichte kleuren hullen, kan al veel doen. Zo trek je alles open en krijg je een lichte, ruime indruk. Helder, clean wit spreekt voor zich. Maar je kunt de muren ook in een andere lichte of natuurlijke kleur verven, om het licht te benutten en de badkamer groter te laten lijken. 

VEDA white

€ 660,-

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Niets zo efficiënt als spiegels wanneer je een kamer groter wilt laten lijken. Hang een grote spiegel boven de wastafel, het liefst nog van muur tot muur, en je voelt meteen het verschil. Een bijkomend voordeel is dat meer mensen de spiegel tegelijkertijd kunnen gebruiken.

Met een spiegel kun je de badkamer ook een persoonlijke toets geven. Moet de spiegel vierkant of rond zijn? Met kleine versieringen? Met een frame of volledig minimalistisch? Of kies voor een slimme kast met spiegel, met extra opbergruimte voor je tandenborstel, medicatie en andere kleine benodigdheden. Goud waard in een kleine badkamer!

NOLIAM white

€ 393,-

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.