Een eenvoudige gids om je badkamer op te frissen

PRATO grey

€ 1.179,-

We verdienen allemaal een badkamer waar het aangenaam vertoeven is. En dat is geen onmogelijke droom, zelfs niet met je huidige badkamer. Wij hebben veel inspirerende elementen waarmee je een badkamer 2.0 krijgt. Er zijn 3 grote manieren om je badkamer aan te pakken. Wij belichten ze alle drie.

Elke woning heeft een badkamer. Maar onze ervaring is dat veel mensen niet tevreden zijn over hun badkamer. De grootste reden is dat badkamers vooral functioneel zijn. Maar je zou er ook moeten kunnen relaxen en genieten, zodat je je elke ochtend als herboren voelt. Het is ook een sociale plek. De meeste badkamers zijn ‘s morgens druk bezocht. Het hele gezin komt er zijn tanden poetsen en maakt er zich klaar voor de dag. Het moet dus een ruimte zijn waar je graag bent. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?

De omvang van je badkamerrenovatie

Het is een hele uitdaging om een bestaande badkamer te vernieuwen. Ze werd namelijk gebouwd volgens strikte bouwvoorschriften voor natte ruimtes. Je zult die voorschriften nog steeds moeten naleven … En soms gelden zelfs moderne, nog strengere voorschriften, bijvoorbeeld wanneer je grote aanpassingen doet. Maar vergeet nooit dat al je dromen mogelijk zijn. Je hebt gewoon een goed plan nodig. Bepaal eerst hoever je met je aanpassingen wil gaan:

 1. Een nieuwe aankleding
 2. Een nieuw ontwerp
 3. Een nieuwe structuur

MANO white

€ 2.094,-

Richt je badkamer naar eigen smaak in

Ga je de badkamer gewoon opnieuw aankleden? Neem dan je eigen inspiratie, persoonlijke stijl en gevoel voor goede combinaties als basis. We zeggen dat omdat we een uitgebreide collectie badkameraccessoires, lampen en opbergoplossingen voor elke badkamer hebben. Ze kunnen de ruimte een heuse facelift geven. Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken. 

 • Begin met nieuwe handgrepen op je meubels
 • Bekijk onze nieuwe en moderne verlichtingsmogelijkheden
 • Laat je inspireren door onze badkameraccessoires. Met hun design en functionaliteit blazen ze je badkamer nieuw leven in.

Je kunt op veel manieren aan de slag gaan. Combineer ze allemaal in je eigen, persoonlijke stijl. En de installatie van al deze oplossingen? Vertrouw op ons. Wij laten je wel weten wat je zelf kan doen en waarvoor je een vakman nodig hebt.

VEDA white

€ 660,-

Fris je badkamer op met Deens design

Door Deens design naar je badkamer te halen, krijg je al meteen een groots effect, zelfs in de bestaande ruimte en zonder muren en vloeren te moeten uitbreken. Waarom? Omdat onze minimalistische badkamermeubels zoveel functionaliteit vervatten dat ze ruimte vrijmaken en extra opbergruimte creëren. Een op de muur gemonteerde kast met een ingebouwde wastafel in slank Deens design maakt vloerruimte vrij en laat de lucht circuleren. Er is niets meer dat de aandacht afleidt van je mooie vloer en muren.

 • Met slim ingedeelde lades heb je geen legplanken aan de muur meer nodig en zit alles daar waar je het nodig hebt: voor de spiegel.
 • Plaats een spiegel met een ingebouwde wastafel die visueel versmelt met je werkblad.
 • Ben je wat handig? Dan kun je veel zelf doen. Voor de aansluiting van water en elektriciteit zul je wel vaklui moeten inschakelen.

NOLIAM white

€ 393,-

Bouw je een weg naar een gloednieuwe badkamer

Veel badkamerdromen zijn gestoeld op Pinterest-foto’s van een vrijstaand bad of regendouche, prachtig nieuw materiaal voor muren of marmer- en tegelvloeren. Wij bieden geen complete badkamerrenovaties aan. Maar we beloven je wel dat onze badkamermeubels en accessoires prachtig zullen staan in je nieuwe badkamer.

Maar zodra je een natte ruimte openbreekt of beslist een leiding te verplaatsen, wordt het een verbouwingsproject dat om hulp van ervaren vaklui vraagt. 

Laat dat je dromen niet in de weg staan. We raden je wel aan goed te plannen:

 • Bepaal precies wat je wilt en raadpleeg dan specialisten voor een overzicht van alle voorschriften.
 • Maak optimaal gebruik van de vaklui die je inschakelt, om vervelende verrassingen, vertragingen en extra kosten te voorkomen.
 • Onze eigen experts staan in elk geval voor je klaar om je plannen te helpen uitwerken. 


Ontdek onze badkamers

Bekijk al onze badkamers