AVOLIA

De Avolia-badkamer heeft een ultramat, gerecycleerd PET-oppervlak met een basis uit gerecycleerd hout. Deze kan ook nog eens worden gerecycleerd als de keuken in de verre toekomst aan vervanging toe is. Het oppervlak is zeer duurzaam en vingerafdrukbestendig. Het is dus een fluitje van een cent om alles schoon te houden. Ga je voor contrast of eerder een monochrome look voor de handgrepen? Aan jou de keuze!

Avolia

Avolia laat jouw stijl stralen in je hele huis

Misschien is deze ton-sur-ton niet helemaal jouw stijl, maar het geeft wel een idee van wat je allemaal kunt doen met Avolia in je badkamer. Zet ze helemaal naar je hand! Zodra je een kleur hebt gekozen, kun je per design de kleurencombinatie van de geïntegreerde handgrepen kiezen. Voor zowel het frame van de handgreep als de achtergrond kies je uit maar liefst 9 kleuren.

Heb je al voor Avolia gekozen voor je keuken? Dan kun je nu stijlgewijs ook een statement maken in je badkamer, enkel al met een subtiele variatie in het design van de handgrepen. 

 

 

Een kastje dat de hele look van je badkamer bepaalt.

Toegegeven, het is een kwestie van stijl en keuze. Maar de ultramatte afwerking van Avolia geeft een intensiteit die erop staat je aandacht te krijgen, en waarschijnlijk ook je aanraking, zelfs al gaat het maar om dat ene kastje onder je spiegel. Ze is zo sprekend dat ze de regels van de ruimte lijkt te bepalen. Moet ze minimalistisch zijn? Dat beslis jij natuurlijk.

 

 

Ontdek onze andere badkamerdesigns

Designs