VEDA -- de mooiste hallo.

De handgrepen die je voor je Veda-keuken kiest, zeggen veel over je stijl. In je inkomhal zeggen ze heel eenvoudig “Hallo, wat leuk om jou te zien!”

VEDA

-- Deens design waar je steeds weer bij thuiskomt.

Een verfrissend idee voor de inkomhal nodig? Veda toont je de weg. Een inkomhal verdient ook aandacht. Het is meer dan een ruimte waar je snel doorheen loopt. Met Veda wordt de sfeer hier net zo knus als in je woonkamer, gewoon met enkele van onze slimme oplossingen en onze algemene visie op klassiek Deens design. Functionaliteit met de look van je dromen. In pure, eenvoudige vormen en kleuren. 

 

VEDA white

€ 2.783,-

-- precies op maat van je inkomhal.

We haasten ons vaak door de inkomhal. Pakken snel onze jas en gaan de deur uit, zonder de ruimte veel aandacht te gunnen. Maak er een oase van. Met naast je op de bank plaats voor je thermosbeker met koffie terwijl jij je schoenen aantrekt. Bij thuiskomst na een drukke dag is het ook dit plekje waar je weer neerploft. Trek je schoenen uit, hang je jas op. En adem.

White drawers with black handle

-- Veda voor je berging.

We hebben meestal niet veel oog voor de berging. Je komt er snel een wasmachine vullen of zet je poetsgerief weg. Om vervolgens weer elders in huis verder te doen. Functionaliteit mooi maken, dat is wat Deens design doet. Kies voor je berging dus voor Veda. 

Vind de perfecte handgrepen voor je Veda-berging

VEDA -- niet alleen voor je kleerkast.

— -- wanneer je droomt van een stijlvolle, duurzame keuken.

Met zijn vijf kleuren, een kern van gerecycleerd mdf en een front van gereycleerd pet is Veda een fantastische keuze voor je keuken.

— -- perfect voor je badkamer.

Kies Veda voor elke kamer in huis.

Ontdek meer Deens kastdesign

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.