00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

-- 40 jaar rijk aan etentjes, familie en herinneringen.

Ontdek onze keukendesigns

Waar ben je in geïnteresseerd?

Ikbengeïnteresseerdin
enikwil
  • Deens design -- voor verrassend lage prijzen.

   Onze zorgvuldig samengestelde collectie Deense designkeukens geeft je de schoonheid, functionaliteit en moderne stijl waar je van droomt, voor een betaalbare prijs. En met een scala aan kleuren – van klassiek wit tot mosgroen of grijstinten en zwart tot natuurlijk hout – blijven ze nog vele jaren tijdloos en prachtig in jouw woning. 

   Ontdek onze keukendesigns

   green

   € 8.431,-

  • XL -- 15% meer opbergruimte dan gebruikelijk is in de sector, zonder meerprijs voor jou.

   Opbergruimte is altijd mooi meegenomen, ongeacht de grootte van je keuken. Daarom ontwierpen we onze XL-kasten.  Onze ontwerpers overlegden met de productie en bedachten een manier om je 15% meer opbergruimte te bieden dan gebruikelijk is in de sector, zonder dat jij daar een cent meer voor betaalt! Zo hebt je veel meer ruimte in je keuken. 

   Meer informatie over XL en XXL

   dark grey

   € 10.008,-

  • Duurzame keukenontwerpen — voor ons allemaal.

   Als keukenspecialisten weten wij dat het oppervlak van onze fronten, die gemaakt zijn van een dunne laag gerecycled plastic, een impactbestendige oppervlakte bereiken en tegelijkertijd langwerked is. Al onze gekleurde fronten hebben een oppervlakte gemaakt van gerecyclede waterflessen en elk jaar recyclen we meer dan 7 miljoen waterflessen voor gebruik in onze producten. Het resultaat is keukens die lang meegaan en veel minder klimaatimpact tijdens de productie.

   Meer informatie over onze duurzaamheidsreis