NOLIAM -- natural born elegance.

Noliam vervult zijn bijrol fantastisch in jouw ochtenddrama. Dat kan met een massieve spoelbak zijn, of gewoon een helder contrast tegen donkere tinten op muren en vloeren. Aan de binnenkant toont Noliam zoveel diepgang en organisatietalent. Daar liggen al je dagelijkse benodigdheden, je haardroger en make-up, netjes op hun plek, klaar om jou te laten schitteren voor de spiegel.

NOLIAM

NOLIAM -- de grote ster in je badkamer.

Zelfs met een beperkt rolletje in een kleine scène zet de minimalistische Noliam een schitterende vertolking neer, zonder ooit een schaduw te werpen over de andere acteurs in je badkamer. Noliam vormt een sterke basis voor de wastafel van je dromen. Dit is onze lijst met wastafels, als je inspiratie wilt opdoen. Of spring gewoon eens binnen in onze showroom!

NOLIAM -- greeploos met een uitgestreken gezicht.

Noliam is een mooi voorbeeld van rechttoe rechtaan Deens design: De geïntegreerde handgreep is topprioriteit. Ze geeft je hand een perfecte grip en toegang tot de binnenkant. Deze handgreep vormt een brede lijn en een solide, stijlvolle look om mee te spelen in de rest van je badkamerontwerp.

NOLIAM -- klaar voor een hoofdrol.

Noliam is een minimalistisch design. En toch is het volledig samengesteld uit duurzaam FSC-hout, afgewerkt met een folie van gerecycleerd pet.

Maar het repertoire van Noliam in je badkamer bestaat uit meer dan één badkamerkast. Je kunt je Noliam-badkamer makkelijk aanvullen met bijvoorbeeld een kast voor handdoeken. In onze showroom vind je een overzicht op basis van jouw specifieke ideeën.

Als je Noliam voor zowel je keuken als je badkamer kiest, geef je het hele interieur van je huis een verrassend elegante look, voor een nog verrassender lage prijs.

Van plan om je badkamer compleet te renoveren of misschien zelfs uit te breiden? Betrek daar dan al vroeg in de planningsfase één van onze showroomadviseurs bij. De afspraak is gratis en vrijblijvend. Doucheoplossingen of marmeren tegels ga je bij ons niet vinden, maar we kunnen wel samenwerken met aannemers die dit luik voor hun rekening nemen.

NOLIAM white

€ 410,-

?

NOLIAM -- niet alleen voor je badkamer.

— Ontdek onze andere keukendesigns

Zoveel Deens design om uit te kiezen!

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk alle badkamerdesigns