Kleuren voor fronten

NOLIAM — natural born elegance.

Noliam vervult zijn bijrol fantastisch in jouw ochtendshow. Dat kan met een massieve spoelbak zijn, of gewoon een helder contrast tegen donkere tinten op muren en vloeren. Aan de binnenkant toont Noliam enorm veel diepgang en organisatietalent. Daar liggen al je dagelijkse benodigdheden, je haardroger en make-up, netjes op hun plek, klaar om jou te laten schitteren voor de spiegel.

NOLIAM

NOLIAM — de grote ster in je badkamer.

Zelfs met een beperkt rolletje in een kleine scène zet de minimalistische Noliam een schitterende vertolking neer, zonder ooit een schaduw te werpen over de andere acteurs in je badkamer. Vroeger was dit model enkel verkrijgbaar in het wit. Maar intussen voegden we ook arizona beige en hout toe aan het repertoire. 

NOLIAM — greeploos met een uitgestreken gezicht.

Noliam is een mooi voorbeeld van rechttoe rechtaan Deens design: De geïntegreerde handgreep is topprioriteit. Ze geeft je hand een perfecte grip en toegang tot de binnenkant. Deze handgreep vormt een brede lijn en een solide, stijlvolle look om mee te spelen in de rest van je badkamerontwerp.

NOLIAM white

€ 393,-

NOLIAM — klaar voor een hoofdrol.

Noliam is een minimalistisch ontwerp én volledig gemaakt van hout uit de duurzame bosbouw. De folie is bovendien van duurzaam gerecycleerd pet gemaakt.

Maar het repertoire van Noliam in je badkamer bestaat uit meer dan één badkamerkast. Je kunt je Noliam-badkamer makkelijk aanvullen met bijvoorbeeld een kast voor handdoeken. In onze showroom vind je een overzicht op basis van jouw specifieke ideeën.

Als je Noliam voor zowel je keuken als je badkamer kiest, geef je het hele interieur van je huis een verrassend elegante look, voor een nog verrassender lage prijs.

Benieuwd naar meer badkamerdesigns?

— MILK — voor een verrassend lage prijs.

Als je met een krap budget zit, is Milk een fantastische keuze.

— KVIKSETS — als je een standaardmaat kunt gebruiken

Als een standaardmaat voor jou oké is, zijn KvikSets een fantastische keuze.

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.