PRATO -- elegantie in de schaduw.

Je badkamer wordt nooit meer hetzelfde zodra je Prato introduceert. De matte fronten doen bijna aan zandstranden denken. De ingetogen elegantie is een natuurlijk schouwtoneel waarin al je favoriete spulletjes een glansrol spelen.

PRATO

PRATO -- ingetogen elegantie.

Eén Prato-badkamerkast houdt al je beautyproducten en accessoires klaar terwijl jij ‘s morgens een spat water in je gezicht gooit. Prato zal nooit met de aandacht gaan lopen. Integendeel. Ze zal de schoonheid van de rest van de kamer beklemtonen. Misschien een mooie reden om voor een glanzende wastafel te kiezen? Inspiratie nodig? Dit zijn onze wastafels. Maar als je écht wilt weten wat zo’n mat design kan doen, zul je eens moeten langskomen in onze toonzaal. 

PRATO grey

€ 1.179,-

PRATO -- perfect tot in de puntjes

Prato is subtiel en perfect, tot in het kleinste detail. Wanneer je je hand uitsteekt om een deur of lade te openen, ontdek je dat de handgreep in het front zit. Een uitgesneden profielrand, aan de achterkant zwart geverfd, voor een welgemikt, grafisch karakter. Open ze met één vinger en bewonder de binnenkant, netjes georganiseerd met de organizer van je keuze. En sluiten? Ook nu weer geen handgreep. Je duwt dus geheel natuurlijk met je hand en geniet meteen ook van het fluweelachtige, matte front waar Prato zo trots op is. Het detail zit ‘m in het feit dat je geen vingerafdrukken ziet.

PRATO -- voor een groter design.

Prato is een subtiel en onberispelijk design dat volledig uit FSC-hout bestaat. De matte, duurzame folie op het front is zelfs gemaakt van gerecycleerde petflessen. Als badkamerkast zal ze haar effect niet missen. Maar voor een grotere badkamer kun je het design perfect aanvullen met Prato-elementen zoals hoge kasten. Kom voor een presentatie gewoon eens naar een van onze toonzalen. 

Koos je al voor een Prato-keuken? Dan zal Prato in je badkamer je hele interieur naar een ongezien niveau tillen, en dat voor een nog verrassender prijs.

Ben je van plan om je badkamer te renoveren of uit te breiden? Betrek er vroeg in je planning een van onze toonzaaladviseurs bij. De afspraak is gratis en vrijblijvend. Doucheoplossingen of marmeren tegels ga je bij ons niet vinden. Maar we werken wel samen met lokale vaklui en aannemers die ons Deens design als basis nemen voor hun werk.

PRATO grey

€ 1.179,-

PRATO -- niet alleen 
voor je badkamer.

— -- net zo subtiel als in je keuken.

Toon je oog voor detail met Prato in je badkamer, en laat dit design ook schitteren in je keuken.

— Ontdek onze andere keukendesigns

Zoveel Deens design om uit te kiezen!

Ontdek andere badkamerdesigns

Bekijk alle badkamerdesigns

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.