Kleuren voor fronten

PRATO -- zo precies, zo subtiel.

Zelfs vanop een afstand valt de matte finish van Prato meteen op. Want de meest subtiele manier om een donkere look te presenteren, is voorkomen dat ze te veel glanst. En de meeste details van Prato zijn nogal subtiel. Kom dichterbij en laat je vingers het oppervlak verkennen. Het is gemaakt van bijzonder duurzaam, gerecycleerd PET. En dan is er nog de omkadering met zwarte randen die Prato haar opvallende, grafische look geeft.

PRATO

Naadloze overgang -- één met de woonkamer

Niet alle open keukens trekken de aandacht. En dat is maar goed ook. Jij en je gasten zullen Prato net zo gezellig vinden als onze andere keukens. Maar als je met twee afzonderlijke sferen gaat werken, is de subtiele look van Prato de perfecte kandidaat voor een rustige hoek waar je alles onder controle houdt. Toch is ze nog steeds open naar de leefruimte toe. Met Prato vloeien beide ruimtes naadloos in elkaar over.

 

 

PRATO dark grey

€ 10.132,-

Ultieme eenvoud -- de deur IS de handgreep

Qua decoratie is de stijl van Prato soberder, uitgedrukt in de eenvoudige schoonheid van matte geometrische oppervlakken. De fronten voor koelkast of vaatwasser? Enkel in matte oppervlakken. Er is zelfs geen handgreep te bespeuren. De deur IS de handgreep. Een beetje retro, denk je misschien. Maar dat is Prato. En ze is retro op de best mogelijke manier. De afstand tussen de elementen is net iets kleiner. En het gerecycleerde materiaal op de fronten werd geselecteerd op stevigheid om net iets slanker te kunnen zijn. Elk subtiel detail telt.

Subtiele matte oppervlakken -- haal het beste uit je werkblad.

Prato laat je andere keukenelementen schitteren, ongeacht de kleuren die je in de ruimte gebruikt. Droom je van een opvallend werkblad, een geavanceerde set zwarte inbouwtoestellen of misschien prachtige tegeltjes? Het matte oppervlak van Prato wordt de perfecte achtergrond. En daar zul je elke dag dankbaar voor zijn.

PRATO black

€ 7.027,-

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

De magie van de Kvik Leefkeuken® schuilt niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin steekt. Het is het hartelijke gelach dat weerklinkt tijdens een etentje met familie, de troostende stilte bij een snack in de late avond, samen uitkijken naar de cake die in de oven staat te rijzen, en het stiekeme gefluister en gegiechel bij een kopje thee midden in de nacht. Elke keuken kan een Kvik Leefkeuken® zijn, of het er nu een voor twee of voor een druk gezin is.

Het zijn je verhalen, je gedeelde avonturen en je gekoesterde herinneringen die de keuken tot leven brengen. Dus haal er plezier, gesprekken en verbinding bij. En kijk hoe je keuken uitgroeit tot het hart van je huis, tot een echte Kvik Leefkeuken®.

Meer over de Kvik Leefkeuken®

PRATO black

€ 7.027,-

Beleef Prato -- voor jouw woning.

PRATO dark grey

€ 10.132,-

Heb je de X-factor van Prato al gezien?

Prato's geheime talent is een uniek meubel met de naam X-module. Het gaat net als de andere modules perfect op in Prato, maar is compleet anders ontworpen (en eerlijk gezegd past het in al onze keukens). Dit meubel heeft niet alleen extra en veelzijdige opbergruimte, je kunt er ook de strenge lijnen van Prato mee breken met … X. Want jij kiest alle details, zoals de kleur van de deurtjes, de houttint, het aantal lades of legplanken, of de kast open of gesloten zal zijn … Of weet je wat? Kom gewoon zelf eens kijken!

PRATO dark grey

€ 10.132,-

Keuken X Woonkamer

De X-module is vlot toegankelijk en maakt al snel deel uit van de woonkamer én je gezin. Krijg je gasten over de vloer? X-module nodigt iedereen uit voor hapjes, zonder draaideuren die de pret bederven. De kok doet gezellig mee, want iedereen is gewoon samen hier.

Trotse traditie

Eenvoudig uitgelegd: X-module is een woonkamermeubel met keukentalent. Heb je oog voor ambachtelijk werk? Dan zul je snel de precieze vingerverbindingen en het gevoel van authentiek hout herkennen. Maar misschien geniet je ook gewoon van de ongecompliceerde look die ze je interieur geeft. De deuren zijn een lofzang op Japans design, want ze zijn geruisloos als een Ninja. Maar dan op een zorgvuldig geschuurde eikenhouten voet.

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Alle keukenreeksen