Green kitchen with black handles and an integrated oven
Kleuren voor fronten
Kleuren voor handgrepen

OMBRA -- door en door groen.

We gingen in zee met het ontwerpersduo van Says Who en ontwikkelden Ombra. Deze groene keuken is geïnspireerd op de Deense natuur en omringt je met rust. Haar organische vormen, bezield door keien op een Deens strand, komen tot leven in natuurlijke, gerecycleerde materialen.

OMBRA

Deens design -- vorm en functie in perfecte harmonie.

De schoonheid van Deens design is zichtbaar in de slimme drieladelook van Ombra, of het nu gaat om echte lades of gewoon deurtjes. De gladde, ronde handgrepen die aan keien doen denken, vormen de basis van de look. Deze fronten zijn makkelijk te openen, zelfs door kleine helpertjes, en zijn al even moeiteloos schoon te houden. Mooi en praktisch. Dat is Deens design.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

De keuze is aan jou -- personaliseer je handgrepen.

Een wandeling over een rotsachtig Deens strand bood inspiratie voor de opmerkelijk gladde, ovale rondingen van Ombra’s handgrepen. Kies uit zes verschillende kleuren. Geef je keuken een uniforme look met groen, of laat de opvallende rondingen echt knallen met een contrasterende kleur. Zo weerspiegelt je Ombra-keuken je persoonlijke stijl. Het materiaal dat je voor de handgrepen koos, accentueert de kleur van de keukenfronten. En wil je later toch een andere kleur? Met een kleine update lijkt je keuken weer opgefrist en nieuw!

Green fronts with integrated handles and a wooden worktop

Oppervlak gemaakt van gerecycled materiaal.

Ombra is verkrijgbaar in weelderig groen. De fronten zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen. Hun matte look en zijdeachtige gevoel ogen fantastisch. Je houdt ze ook moeiteloos schoon. In elk front van 60 cm zitten maar liefst 14 gerecycleerde petflessen. Jij helpt dit plastic dus uit onze oceanen te houden. De kern bestaat uit gerecycleerde houtvezel. De volgende generatie zal ons dankbaar zijn!

Lees hier meer over onze duurzaamheidsmissie
Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Beleef OMBRA -- voor jouw woning.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop
Detailed image of a green kitchen's dark oak drawer
Green kitchen cabinet with an integrated oven and wine refrigerator
Wooden worktop with a black sink

OMBRA -- door en door groen.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-

OMBRA -- niet alleen voor je keuken.

— -- perfect voor je badkamer.

Haal de rustgevende lijnen van Ombra naar je badkamer.

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Alle keukenreeksen

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.