Kleuren voor fronten

VARIO19 -- de held van jouw maatkastdroom.

Moet het lijken alsof je kleerkast en slaapkamer één geheel zijn? Vario19 wordt jouw held. Jouw droom van een inloopkast of verbluffende open kleerkast vol slimme oplossingen kan op maat gemaakte werkelijkheid worden met Vario19. Je zult versteld staan hoe betaalbaar maatwerk kan zijn!

VARIO19

— laat je omringen door klassiek Deens design.

Voor dat inloopgevoel heb je vaak een aparte kamer nodig. Maar je zult zien dat een hoek van de kamer al kan volstaan. Het belangrijkste element? Je kleding netjes op een rij, voor je neus. Zo zie je makkelijker al je mogelijkheden op dagen dat je niet weet wat je moet dragen. En het is hier dat Vario19 te hulp snelt.  Het ontwerp van Vario19 laat fantastische variaties toe, zonder ooit te verzaken aan zijn verhoudingen en design. Zo maken wij een kast precies op jouw maat.

— alles op het gemak.

Met Deens design geniet je van de eenvoud van vierkante formaten en aantrekkelijke functionaliteit, uitgevoerd in compromisloos vakmanschap. Je kleding gaat zelfs op decoratie lijken! Maar Vario is meer dan inloopkasten. Bouw en combineer alles tot een complete, vrijstaande kleerkast, en ook hier weer op maat van je kamer.

VARIO19 white

€ 3.707,-

— één oplossing, zoveel varianten.

Vario19 draagt de grootste zorg voor je kleding, schoenen en kostbare accessoires.  Op de lange lijst met opties voor Vario19: met vilt gevoerde lades, uittrekbare hangrekken, vakjeslades, schoenenrekken … Kortom, alles waar je maar van kunt dromen. Je kleding en accessoires worden niet alleen netjes gepresenteerd, ze zijn ook perfect beschermd.

Zichtzijdes zijn nog zo’n optie, om van Vario een volwaardige, alleenstaande kleerkast te maken. Je kunt er zelfs Smart-schuifdeuren op zetten, om de look elegant af te werken. 

Beleef VARIO19

VARIO19 white

€ 3.707,-

Ontdek meer Deens kastdesign