AVOLIA — de perfecte match tussen vorm en functionaliteit.

Avolia heeft een ultramat, gerecycleerd PET-oppervlak met een kern van gerecycleerd hout. Deze kan ook nog eens worden gerecycleerd als de keuken aan vervanging toe is. Het oppervlak is zeer duurzaam en bestand tegen vingerafdrukken. Met haar flexibele handgrepen brengt Avolia esthetiek en functionaliteit samen. Zo wordt minimalisme en eenvoud naar een ongezien niveau getild. Ga je voor contrast of een monochrome look? Aan jou de keuze!

AVOLIA

Ergonomisch Deens design.

De geïntegreerde handgreep van Avolia werd speciaal voor ons ontworpen. Ze heeft een heerlijke, ergonomische grip en ziet er tegelijk prachtig en tijdloos uit. Op lades en kasten zit deze handgreep op de perfecte plaats, zodat je niet hoeft te bukken om ze te openen. Dit is Deens design op zijn best!

Moderne flexibele flair.

Kies Avolia in modern clay of verbluffend arizona beige en druk je eigen stempel met geïntegreerde handgrepen in je favoriete kleur. Of combineer ze met een van onze keukendesigns in hout. Ga je voor contrast of een monochrome look? Aan jou de keuze! Met dit design geef je je huis exact de look waar je van droomde.

Hightech duurzaam oppervlak.

Avolia heeft een ultramat oppervlak van gerecycleerd PET en een kern van gerecycleerd hout. Het oppervlak is zeer duurzaam en bestand tegen vingerafdrukken. Je keuken is na elk culinair avontuur dus altijd snel weer schoongemaakt. Bovendien is Avolia na vele jaren trouwe dienst voor 99% recycleerbaar.

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

De magie van de Kvik Leefkeuken® schuilt niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin steekt. Het is het hartelijke gelach dat weerklinkt tijdens een etentje met familie, de troostende stilte bij een snack in de late avond, samen uitkijken naar de cake die in de oven staat te rijzen, en het stiekeme gefluister en gegiechel bij een kopje thee midden in de nacht. Elke keuken kan een Kvik Leefkeuken® zijn, of het er nu een voor twee of voor een druk gezin is.

Het zijn je verhalen, je gedeelde avonturen en je gekoesterde herinneringen die de keuken tot leven brengen. Dus haal er plezier, gesprekken en verbinding bij. En kijk hoe je keuken uitgroeit tot het hart van je huis, tot een echte Kvik Leefkeuken®.

Meer over de Kvik Leefkeuken®

AVOLIA clay

€ 9.861,-

Ervaar AVOLIA — bij jou thuis.

AVOLIA clay

€ 9.861,-

AVOLIA — de perfecte match tussen vorm en functionaliteit.

AVOLIA clay

€ 9.861,-

Ontdek onze andere keukendesigns.

Designs