Kleuren voor fronten

PAVIA -- de klassieke keuken bij uitstek

Dit is Pavia, een van onze sterkste designontwerpen. Aan de binnenkant zit Pavia vol moderne functies. Dit is bovendien een van onze meest duurzame keukens. Aan de buitenkant zie je echter een prachtig klassiek ontwerp en dito handgrepen. Die traditionele aanpak heeft een reden.

PAVIA

Een echte klassieker -- in alle opzichten

Pavia werd niet alleen ontworpen voor mensen met een klassieke smaak, maar ook voor klassieke woningen. In veel huizen vraagt de algemene architectuur, de indeling van de kamers of zelfs de geschiedenis een klassieke basis om de globale look te respecteren. Daarna kun je innovatieve ideeën introduceren.

Maar Pavia is niet retro. Als je oog hebt voor traditioneel timmerwerk, zag je misschien al dat onze ontwerpers de frames slanker en strakker maakten. Alle aspecten en typische kenmerken van lades en kasten van een traditionele, landelijke keuken werden herbekeken om deze klassieke stijl een moderne make-over te geven.

 

 

 

 

 

Tijdloos -- en open voor nieuwe technologie

Met Pavia als klassieke keuken kies je gewoon uit alle moderne oplossingen voor je keuken, zoals slimme organizers voor je lades, ruime kasten en ingebouwde toestellen. Bovendien zijn de goed gebouwde kasten van hoogwaardige, gerecycleerde materialen, met een look die kwaliteit en traditie eert.

Duurzaamheid -- binnen handbereik.

Dat geldt dubbel en dik voor de fronten van Pavia. Ze zijn gemaakt van gerecycleerde PETflessen met een speciaal, mat oppervlak dat Pavia vrijwaart van vingerafdrukken. Het is ook makkelijk schoon te maken. Dit dankzij de speciale structuur op de folie van gerecycleerd PET. 

De Kvik Leefkeuken® — zet ze naar je hand.

De magie van de Kvik Leefkeuken® schuilt niet in specifieke afmetingen of indelingen, maar in het leven en de momenten die je erin steekt. Het is het hartelijke gelach dat weerklinkt tijdens een etentje met familie, de troostende stilte bij een snack in de late avond, samen uitkijken naar de cake die in de oven staat te rijzen, en het stiekeme gefluister en gegiechel bij een kopje thee midden in de nacht. Elke keuken kan een Kvik Leefkeuken® zijn, of het er nu een voor twee of voor een druk gezin is.

Het zijn je verhalen, je gedeelde avonturen en je gekoesterde herinneringen die de keuken tot leven brengen. Dus haal er plezier, gesprekken en verbinding bij. En kijk hoe je keuken uitgroeit tot het hart van je huis, tot een echte Kvik Leefkeuken®.

Meer over de Kvik Leefkeuken®

PAVIA pure grey

€ 9.962,-

Beleef Pavia -- voor jouw woning.

PAVIA pure grey

€ 9.962,-

PAVIA white

€ 4.785,-

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Designs