NOLIAM -– ingetogen elegantie tot je dienst.

Je hebt zo je redenen om voor een witte keuken te kiezen. Noliam werd oorspronkelijk in het wit ontworpen om je hele keukenzone een strakke elegantie te geven. Uiteraard stopt die elegantie niet bij de buitenkant. Noliam is niet ontworpen rond spaanplaat maar bestaat uit een kern van al gebruikte houtvezel met daarop een speciale folie van gerecycleerde petflessen om dat elegante, strakke vlak te krijgen. Ga er maar eens over met je vingers. Je voelt meteen dat de gladde finish bestand is tegen een roerig gezinsleven en ook makkelijk is schoon te maken.

NOLIAM

Deens design -- strakke en elegante lijnen.

Je zult ze intussen vast al hebben gezien, de elegante lijnen die worden gevormd door lades, deuren en werkblad. De handgrepen zijn verwerkt in het design en de gladde, duurzame folie. Dit geïntegreerde profiel geeft je vingers een stevige grip op soepel glijdende lades en deurtjes. Deze functie is eigenlijk het enige designelement van Noliam. Functioneel Deens design. En zoals altijd voor een verrassend lage prijs. Open de kasten en lades van Noliam en ontdek functies waar je nooit van durfde dromen: slimme organizers voor de lades, een ingebouwde vaatwasser, koelkast of diepvriezer die er onder het de strakke Noliam-fronten toch een pak cooler uitzien … Een ingebouwde oven of fornuis in het zwart zorgen dan weer voor het perfecte contrast.

NOLIAM white

€ 4.836,-

Toon lef -- ga voor contrast.

De kenmerkende lijnen van Noliam beloven een sterke, solide look en perfecte mogelijkheden voor combinaties met contrasterende kleuren, ook in het werkblad. Natuurlijk kies je zelf de kleur en het materiaal van je werkblad. Maar wat wij aanraden, is een werkblad met stevige afmetingen dat is opgewassen tegen de sterke lijnen van Noliam.

Denk groot -- soms is grootte van tel.

Een wit design laat een kleine keuken groter lijken. Noliam is geen uitzondering. Maar onze XL- en XXL-modules zijn dat wel. Eenvoudig uitgelegd: Noliam bestaat in XL-modules die 15% meer volume op dezelfde vloerruimte bieden dan standaard keukenmodules. Kies je voor onze XXL uitvoering, dan krijg je 40% extra ruimte. Vraag een van onze keukenexperts naar een vrijblijvende offerte voor Noliam, op basis van jouw specifieke opstelling. Zoals altijd mag je rekenen op een verrassend lage prijs.

Lees meer over XXL

Ontdek andere keukenontwerpen.

Designs

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.