Projectafspraak - wanneer boek ik die?

Ben je klaar om je nieuwe keuken concreet vorm te geven? Dan is een projectafspraak de logische volgende stap. Je hebt al een goed beeld van de verwachte termijnen en je weet welke stijl je verkiest. Dan ben je nu klaar om dieper in detail te gaan.

De belangrijkste afspraak

Hier worden de grote knopen doorgehakt.

Misschien is dit wel je tweede afspraak. De meest prangende vragen werden wellicht beantwoord tijdens je inspiratiegesprek. Ook weet je wanneer je project uit de steigers mag komen. Een inspiratiegesprek is echter niet verplicht. Je kan meteen starten met een projectafspraak als je er al helemaal uit bent qua design en je alle opmetingen en bouwdetails bij de hand hebt.

Tijdens deze afspraak gaat onze keukenexpert alles in detail met jou bespreken en begint hij te plannen in onze geavanceerde software. Het design is een uitgemaakte zaak, je hebt alles opgemeten, weet welke elementen je nodig hebt en kent de timing van je project. Samen tekenen we alles uit. Je krijgt ook een 3D-plan van hoe je nieuwe keuken eruit zal zien. Daarom duurt deze afspraak twee uur. 

We kunnen je het eindresultaat in 3D tonen en overhandigen je een gedetailleerde offerte 

Na deze afspraak kan je nog steeds een ander werkblad of een andere kleur kiezen. Dat kan nog allemaal. Maar het is wel de bedoeling dat je voorbereid naar de afspraak komt zodat de nodige beslissingen kunnen worden genomen.