00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

AVOLIA — de perfecte match tussen vorm en functionaliteit.

Avolia heeft een ultramat, gerecycleerd pet-oppervlak met een kern van gerecycleerd hout. Deze kan ook worden gerecycleerd als je de keuken over twintig jaar vervangt. Het oppervlak is zeer duurzaam en bestand tegen vingerafdrukken. Met haar flexibele handgrepen brengt Avolia esthetiek en functionaliteit samen. Zo wordt minimalisme en eenvoud naar een ongezien niveau getild. Ga je voor contrast of een monochrome look? Aan jou de keuze!

AVOLIA

Ergonomisch Deens design.

De geïntegreerde handgreep van Avolia werd speciaal voor ons ontworpen. Ze heeft een heerlijke, ergonomische grip en ziet er tegelijk prachtig en tijdloos uit. Op lades en kasten zit deze handgreep op de perfecte plaats, zodat je niet hoeft te bukken om ze te openen. Dit is Deens design op zijn best!

Moderne flexibele flair.

Kies Avolia in opvallend black, modern clay of verbluffend arizona beige en druk je eigen stempel met geïntegreerde handgrepen in je favoriete kleur. Of combineer ze met een van onze keukendesigns in hout. Ga je voor contrast of een monochrome look? Jij kiest! Met dit design geef je je huis exact de look waar je van droomde.

black

€ 6.575,-

Hightech duurzaam oppervlak.

Avolia heeft een ultramat oppervlak van gerecycleerd pet en een kern van gerecycleerd hout. Het oppervlak is zeer duurzaam en bestand tegen vingerafdrukken. Je keuken is na elk culinair avontuur dus altijd snel weer schoongemaakt. Bovendien is Avolia na vele jaren trouwe dienst voor 99% recycleerbaar.

Ervaar AVOLIA — bij jou thuis.

clay

€ 9.143,-

AVOLIA — de perfecte match tussen vorm en functionaliteit.

clay

€ 9.143,-

Ontdek onze andere keukendesigns.

Designs