Zo richt je je nieuwe inkomhal perfect in

Inkomhal, gang, inkom … Het is een ruimte die verschillende namen kan hebben en zoveel functies vervult dat het soms een hele hersenbreker is om er een kastoplossing voor te vinden. Heb je plannen om je inkomhal te verbeteren? Weet dat je op ons kunt rekenen. We helpen je doorheen deze beruchte dilemma’s waarvoor altijd een slimme oplossing bestaat die wij graag Deens design noemen!

De eerste indruk blijft altijd hangen. Maar met Deens design is hij echt onuitwisbaar.

Als ramen de ogen van een huis zijn, dan is de inkomhal de handdruk. Hier verwelkom je gasten, vrienden en familie. Ze krijgen er een eerste indruk van jou en je woning. Voor veel mensen is de uitstraling en het design van de inkomhal dan ook prioritair.

Wij verklappen een eenvoudig designtrucje, namelijk in je inkomhal dezelfde designreeks gebruiken die je gasten later zullen terugzien in je keuken en elders in je woning.

Meubels voor een smalle gang? Hier 3 ideeën

De X-module

Een opbergoplossing die al de rest overstijgt.

Legno

De ideale hoge oplossing

Slim schuiven

Stop al je jassen en schoenen netjes weg.

Hoeveel meubels heeft je inkomhal nodig?

Wat als het antwoord ‘geen’ was en je ervoor zou kiezen de inkomhal enkel van ingebouwde meubels te voorzien? Dat kan een kast met schuifdeuren zijn, of in dit geval de hoge Bordo met veel opbergruimte. En een bankje om op te zitten terwijl je je veters strikt op weg naar buiten! 

MANO dark grey

€ 3.229,-

Een opbergruimte in de gang – groot genoeg om alle last van je schouders te gooien

Denk voor een gemiddelde inkomhal aan een oplossing met veel opbergruimte voor al je schoenen en jassen, die er ook nog eens prachtig uitziet! Wij raden hoge kasten aan om de ruimte optimaal te benutten. Al onze kastontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben er zelfs in XXL, voor nóg meer opbergruimte. Bekijk hier onze dressingdesigns

Ontdek onze andere Deense dressingdesigns

Designs