Wat kost een inloopkast?

Je staat te trappelen van ongeduld! Je keek net voor de zoveelste keer naar Sex and the City en kwijlt bij het zien van de inloopkast van Carrie Bradshaw. En nu wil je er een voor jezelf. Een inloopkast voelt als de ultieme luxe. De luxe omringd te zijn door al je kleding (en schoenen!), de luxe van stijlvol design, van een plaats waar alles zijn plaats heeft. En raad eens? Dat hoeft geen fortuin te kosten.

Heb je het gevoel voortdurend op zoek te zijn naar de juiste trui?  Ben je al die rondslingerende kleding in je kamer en op de vloer beu? Met een inloopkast krijg je een systeem en overzicht – een verademing in een druk leven – en krijgt je kleding alle ruimte die ze verdient! Je vindt alles snel terug en kunt er beter zorg voor dragen.

Wanneer bouw je een inloopkast?

Ga je een nieuw huis bouwen of renoveer je? Staat een inloopkast bovenaan je verlanglijstje? Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden wanneer je een inloopkast ontwerpt.

Eerst en vooral moet je nieuwe inloopkast voldoende ruimte bieden voor je kleding, schoenen en accessoires en misschien ook die van je partner. De perfecte inloopkast heeft het allemaal: kasten, schuifdeuren, een slimme inrichting, verlichting en spiegels. En uiteraard jouw persoonlijke toets en details die je kast uniek maken.

Met een stijlvolle, eenvoudige inrichting met een focus op functionaliteit wordt het makkelijk om te decoreren met elementen die de kast een speelse knipoog geven. Druk er je persoonlijke stempel op met een antieke spiegel, een opvallende lamp of een ander favoriet voorwerp. Zo zul je nog vele jaren van je nieuwe kleerkast genieten. Wij bouwen voor jou de kleerkast van je dromen, op maat en goedkoper dan je zou denken. Binnenkort heb jij een inloopkast waar Carrie Bradshaw jaloers op zou zijn! 

Een droom op maat

Een inloopkast is eigenlijk een kast waar je in kunt stappen. Ze bestaat doorgaans uit verschillende elementen voor het opbergen of ophangen van kleding, schoenen en accessoires. 

Deze op-en-top functionele ruimte moet het volgende omvatten:

  • Kast(en) met hangroedes voor hemden, jurken, maatpakken, broeken en eventueel jassen;
  • Legplanken of lades voor hemden, T-shirts, topjes, sportkledij enzovoort;
  • Lades/inzetstukken voor sokken en ondergoed;
  • Lades/legplanken voor schoenen, stiletto’s en laarzen;
  • Een grote spiegel om je look te bekijken zonder de kamer te moeten verlaten.

Wij gidsen je door alle opties en helpen je aan de inloopkast die precies past bij jouw noden en interieur. En uiteraard bouwen wij de kast op maat, om de ruimte optimaal te benutten.

Ontdek onze accessoires voor de kleerkast

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.

Inloopkast met een beperkt budget

Een inloopkast hoeft geen fortuin te kosten. Maatwerk klinkt duur, maar je zult aangenaam verrast zijn hoe betaalbaar het kan zijn. Onze keukenexperts adviseren je en helpen je binnen je budget te blijven met je nieuwe inloopkast.

Ontdek meer Deens kastdesign

Verken onze kastdesigns