Maak er een op jouw maat

Je eigen inloopkast. Zoveel meer dan een kleerkast.

VARIO19 white

€ 3.706,-

Wie droomt er niet van een inloopkast? Toch denken de meeste mensen dat zo’n inloopkast iets extravagant is, of te complex om zelf te ontwerpen of te plannen. Neem onze gidsen eens door. Je zult zien hoe eenvoudig het is! Of stap eens binnen in een van onze showrooms, als een persoonlijke rondleiding je meer ligt. Dit zijn vijf goede redenen waarom een inloopkast geen droom hoeft te blijven.

Inloopkasten zijn extreem flexibel. We bouwen ze in een hoek of tegen een eindmuur, of je gebruikt ze als ruimteverdeler. Ze vormen een fantastische oplossing in veel kamerindelingen, zelfs de moeilijkste!

Inloopkasten behandelen al je kleren voor wat ze werkelijk zijn: outfits Hemden, jurken en broeken zien er telkens weer anders uit, afhankelijk van de schoenen, jassen, hoeden en handtassen waarmee ze gecombineerd worden. Creëer dus een ruimte waar je alle opties kunt zien! Je kunt er zelfs een make-uptafel in integreren of er een knus hoekje met een bank inrichten (om zo af en toe tot rust te komen!). Wij hebben innovatieve oplossingen om de inloopkast van je dromen te creëren.

Inloopkasten benutten alle ruimte. Met kamerhoge kasten zonder deuren laten ze geen centimeter van je ruimte onbenut! Door één kamer te wijden voor het opbergen van al je kleding, maak je ruimte vrij in andere kamers. Je hebt geen kleerkasten meer nodig in je slaapkamers of gang! Alles is netjes opgeborgen op één plek. 

Een schuifdeur kan inloopkasten verbergen. Heb je liever traditionele deuren? Ook dat kan! Bekijk onze selectie hier of maak een afspraak voor gratis advies.  

Inloopkasten zijn een groot genot. Elke keer dat je je inloopkast binnenstapt overvalt je een gelukzalig gevoel. Maak wat plaats voor een comfortabele stoel en een spiegel en geniet van je nieuwe favoriete kamer.

Je vraagt het je misschien af

Wat kost een inloopkast?

We houden onze prijzen laag, zodat kwaliteitsvolle dressings, keukens en badkamers in Deens design betaalbaar zijn voor meer mensen. Zelfs met een krap budget krijg je een fantastische oplossing. Wij geven je verrassend veel voor je geld, ook als je droomt van een inloopkast!

Lees onze gids over wat een inloopkast kost

VARIO19 white

€ 3.706,-

De grootte is niet wat telt

Een inloopkast op slechts enkele vierkante meter

Heb je niet genoeg ruimte voor een traditionele inloopkast? Geen probleem. Je creëert makkelijk een luxueuze dressing die je een handig overzicht van al je kleding en accessoires biedt, zelfs op een paar vierkante meter. Met de juiste opbergoplossingen krijg je een eigen, unieke dressing die eruitziet en aanvoelt als een inloopkast in je slaapkamer, zonder dat je er een fortuin aan uitgeeft.

Ontdek onze accessoires voor dressings

VARIO19 white

€ 3.706,-

Een alternatief

Laat je slaapkamer en dressing samenvloeien

Voor veel mensen is de slaapkamer zoveel meer dan een slaapkamer. Ze moet dienstdoen als kleerkast en persoonlijk toevluchtsoord waar je relaxt en rust vindt. Dit vraagt om een goed evenwicht. En de juiste inrichting is dan cruciaal!

SCHUIFDEUREN mirror

€ 810,-

Onderzoek welke mogelijkheden de kamer je biedt en of je al dan niet een mini-inloopkast kunt ontwerpen in de beschikbare ruimte. Heb je een vrije hoek in de slaapkamer? Dan spreekt het voor zich dat je die opneemt in je kast. Een kleerkast in de hoek en goed geplaatste, vrijstaande kledingroedes gecombineerd met een kleine ladekast creëren de sfeer van dressing in je slaapkamer. Met een hoekkast krijg je (bijna) het gevoel dat je in een dressing staat. Je hebt ook een snel en compleet overzicht van je schoenen, kleding en accessoires. Of plaats een kast als scheidingswand tussen de inloopkast en de slaapkamer.

VARIO19 white

€ 3.706,-

Ontwerp en styling spelen een grote rol


Als het niet lukt om twee muren in je inloopkast te integreren, gaat het met minder ook wel. Het komt er vooral op aan het juiste gevoel te creëren. Ook hier spelen design en styling een belangrijke rol. Combineer een schuifdeurkast met een open kast, een kledingroede, een spiegel en andere accessoires die makkelijk en geheel natuurlijk opgaan in het interieur.

Er zijn geen vaste regels

Richt de kleerkast in volgens je persoonlijke stijl

Je dressing is meer dan praktische opbergruimte. Ze is van groot belang voor de inrichting van de kamer. Het is dan ook belangrijk dat je je afvraagt hoe je mini-inloopkast zal inspelen op de andere meubels en materialen in de kamer. Heb je houten vloeren of tapijten, grote en uniforme witte oppervlakken of meer natuurlijke en ruwe structuren? Neem dit als uitgangspunt wanneer je nadenkt over de inrichting van je slaapkamer. Zo wordt alles één mooi geheel.

Op zoek naar een inloopkastdesign?

Verken onze dressingdesigns