00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

Zo doe je dat

Ontwerp je eigen inloopkast

white

€ 3.654,-

Zag je de reboot van Sex and the City en droom je sindsdien van een net zo’n fantastische inloopkast? Snappen we helemaal! Een inloopkast is de ultieme kleerkast. En het is niet eens een onbereikbare droom. Althans, zo zien wij dat! Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een indrukwekkende, gepersonaliseerde kleerkast, net als Carrie Bradshaw. Laat ons je helpen je inloopkast op maat te vinden. Grijp deze kans en laat een kast plaatsen die perfect bij jou en je woning past, een kast waar je elke dag met plezier binnenstapt.

De mogelijkheden worden met een inloopkast bijna grenzeloos. Vraag onze experts dus om raad. Wij weten hoe je een fantastisch overzicht schept, zodat het elke dag weer een plezier wordt om je outfit uit te kiezen. We helpen je ook het juiste evenwicht tussen functionele opbergruimte en een inspirerend design te vinden.

Dat valt heel goed mee

Wat kost een inloopkast?

We houden onze prijzen laag, zodat kwaliteitsvolle kasten, keukens en badkamers in Deens design betaalbaar zijn voor meer mensen. Zelfs met een krap budget reiken wij je een fantastische oplossing aan. Wij geven je verrassend veel voor je geld, ook als je droomt van een inloopkast!

Lees onze gids over wat een inloopkast kost

white

€ 3.654,-

Grootte is niet van tel

Inloopkast op slechts enkele vierkante meter

Heb je niet genoeg ruimte voor een inloopkast? Geen probleem. Je creëert makkelijk een fijne, luxueuze kast die je een handig overzicht van al je kleding en accessoires biedt, zelfs op een paar vierkante meter. Met de juiste opbergoplossingen krijg je een eigen, unieke kleerkast die er in de slaapkamer uitziet en aanvoelt als een inloopkast, zonder dat je er een fortuin aan uitgeeft.

Ontdek onze accessoires voor kleerkasten

white

€ 3.654,-

Een alternatief

Laat slaapkamer en kleerkast samenvloeien

Voor veel mensen is de slaapkamer zoveel meer dan een slaapkamer. Ze moet dienstdoen als kleerkast én als persoonlijk toevluchtsoord waar je relaxt en rust vindt. Dit vraagt om een goede balans. En de inrichting is dan alles!

mirror

€ 792,-

Onderzoek alle mogelijkheden die de ruimte je biedt, want dit zal bepalen of je al dan niet een mini-inloopkast kunt ontwerpen. Heb je een vrije hoek in de slaapkamer? Dan spreekt het voor zich dat je die opneemt in je maatkast. Met een kleerkast in de hoek en goed geplaatste, vrijstaande kledingroedes en misschien een kleine ladekast kun je de sfeer van een kamer in de kamer creëren. Met een hoekkast krijg je (bijna) het gevoel dat je in een kast staat. Je hebt ook een snel overzicht van je schoenen, kleding en accessoires. Of plaats een kast als scheidingswand tussen de inloopkast en de slaapkamer.

white

€ 3.654,-

Ontwerp en styling spelen een grote rol


Als het niet lukt om twee muren in je inloopkast te integreren, gaat het met minder ook wel. Het komt er vooral op aan het juiste gevoel te creëren. Ook hier spelen design en styling een belangrijke rol. Combineer een schuifdeurkast met een open kast, een kledingroede, een spiegel en andere accessoires die makkelijk en geheel natuurlijk opgaan in het interieur.

Er zijn geen vaste regels

Richt de kleerkast in volgens je persoonlijke stijl

Je kleerkast is meer dan praktische opbergruimte. Ze is van groot belang voor het interieur van de kamer als geheel. Het is dan ook belangrijk dat je nadenkt over hoe je mini-inloopkast in interactie gaat met de andere meubels en materialen in de kamer. Heb je een houten vloer of tapijten, grote en uniforme witte oppervlakken of meer natuurlijke, ruwe structuren? Neem dit als uitgangspunt wanneer je nadenkt over de look van je slaapkamer. Zo wordt alles één mooi geheel.

Op zoek naar een inloopkastdesign?

Verken onze kastdesigns