Meetgids voor je maatkast

Al onze kasten zijn op maat gemaakt. Dus het is heel belangrijk dat je de maten goed opneemt! Is dit de eerste keer dat je de lintmeter bovenhaalt? Volg dan deze richtlijnen.

Hoe meet ik?

Hoogte

De hoogte wordt op drie plaatsen gemeten: aan de linkerkant, in het midden en aan de rechterkant. Het is de laagste afmeting die de hoogte van de deuren bepaalt.

Breedte

Meet de breedte zowel op de vloer als aan het plafond. Zo ontdek je of de muren scheef zijn. De smalste afmeting bepaalt de breedte van de deuren.

Diepte

De standaard diepte is 68 cm. Dit geeft je ruimte voor kasten, hangroedes en schuifdeuren.

Kasten en schuifdeuren

— SMART black

Waarom zou je je kleerkast wegstoppen in een klein kamertje? Geef ze met een opvallend design een hoofdrol in je slaapkamer.

Een service die bij je past

— Doe het zelf

Hoe meer je zelf wilt en kunt doen, hoe lager je prijs bij Kvik wordt. Ben je een handige harry? Kom alle kasten, deuren en accessoires dan afhalen in platpacks die je zelf in elkaar steekt en plaatst. Je krijgt er natuurlijk de instructies van Kvik bij, zodat het werk makkelijker wordt.

— Doe het makkelijk

Doe je liever al de rest en wil je gewoon genieten van je droom zodra die is afgewerkt? Vraag dan hulp aan een Kvik-winkel in je buurt. Wij kunnen het hele proces plannen, van levering tot plaatsing. Jij hoeft alleen maar af te tellen.