Kleuren voor fronten

MANO

Geniet in je hele woning van de stijlvolle, strakke vlakken en het elegante design van Mano. Het maakt niet uit of je dressing, je inkomhal of je berging een make-over nodig heeft … MANO heeft een oplossing voor iedere kamer!

MANO

-- klassiek Deens design.

Mano is gestoeld op Deense designtradities. Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand. Dit is Deens design op zijn best, met eindeloze mogelijkheden, doordacht vakmanschap en een klassieke look. Breng met de strakke lijnen van Mano rust in de slaapkamer. Waarom alles verstoppen in een kleine kast? Geef het een prominente rol in het design van de kamer!

MANO white

€ 5.234,-

-- de perfecte inkomhal.

De inkomhal kan een ruimte zijn waar je snel doorloopt wanneer je thuiskomt of de deur uit moet. Maar een Mano-inkomhal kan een plek zijn waar je even op adem komt. Ga zitten, trek je schoenen uit, hang je jas op, adem.

MANO dark grey

€ 3.229,-

-- Mano in de berging.

We vinden de look van een berging vaak niet belangrijk. Maar we zitten daar best wel vaak … Waarom zou deze ruimte dan niet mooi mogen zijn? De wasmachine inladen, kleren opvouwen, planten verpotten … Omring je met Deens design, wat je ook doet.

MANO -- voor elke kamer in huis.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.780,-

-- perfect voor je keuken.

MANO white

€ 2.094,-

-- perfect voor je badkamer.

Ontdek meer Deens kastdesign

Ontdek meer Deens design

Designs

SCHUIFDEUREN black

€ 1.221,-

SMART -- schuifdeuren.

OMBRA -- gangkasten.

VARIO19 white

€ 3.706,-

Vario19 -- inloopkast.

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.