Vi er snart på plass i nye lokaler i Moss.

I mellomtiden sees vi i Fredrikstad.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Das Angebot, das Sie zu besuchen versuchten, ist abgelaufen. Wir hoffen, dass Ihnen stattdessen unsere anderen Angebote gefallen.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

Das Angebot, das Sie zu besuchen versuchten, ist abgelaufen. Wir hoffen, dass Ihnen stattdessen unsere anderen Angebote gefallen.

Pide tu cita ahora y recibe un vale extra de 200€

Solicita tu cita antes del 17 de junio para conseguir un vale adicional a la oferta actual por 200 €.

Finn ditt drømmekjøkken i vår katalog

Leter du etter moderne dansk design som både er vakkert og funksjonelt? Finn inspirasjon i vår kjøkkenkatalog.

Kies kleuren
Kleuren voor fronten

MILK -- bouwstenen voor een kleerkast.

Milk is Deens design in zijn meest pretentieloze vorm. Het systeem is zo ruimdenkend dat het een logische keuze is voor de kinderkamer. Het geeft je tonnen ruimte om al dat speelgoed netjes in op te bergen.

MILK

-- lijkt misschien niet eens op een kleerkast.

Een kleerkast op maat verandert alles in die kamer waar je tieners graag ‘hangen’, of wat het ook is dat tieners graag doen. Verandering en creativiteit staan hoog op het verlanglijstje. Ontwerp dus een solide omkadering waarin ze hun leven en spullen kunnen organiseren. Denk maar aan schoon ondergoed, die eindeloze sneakercollectie en die trui die tante Gertrude met kerst breide.

 

 

 

 

-- onklassiek Deens design.

Deens design is esthetiek vol functionaliteit. En een grote functionaliteit van onze kasten is dat ze aanpasbaar zijn. Milk is geen uitzondering. Je kunt zelfs kleerkasten combineren met de ruime modules en kasten voor keukens. Zo creëer je compleet ‘onklassieke’ vormen. En dat is precies wat je nodig hebt in zo’n kamer. Je tieners zullen overgelukkig zijn met hun eigen plekje, op hun maat.

-- vol slimme systemen.

Voor de inrichting van Milk kies je uit de hele waaier aan oplossingen van Kvik, zoals slimme hangsystemen, sokkenbakjes en zelfs details zoals scharnieren die dubbele deuren mogelijk maken.

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.