OAKWOOD — Een authentiek staaltje vakmanschap.

De treffende kenmerken zijn massief eiken, prachtig bewerkte details zoals vingerverbindingen en geïntegreerde handgrepen. Je voelt al snel hoeveel werk en verfijning in deze keuken ging. Het resultaat is een combinatie van sublieme technieken, een hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke, duurzame materialen. Deze keuken streelt de zintuigen maar maakt ook een krachtig statement in je woning.

EIKENHOUT

Oakwood design favorite 2023

We zijn enorm trots te kunnen aankondigen dat Oakwood de Danish Design Favourite prijs in de categorie keuken heeft gekregen van het gerenomeerde Deense interieur magazine BoBedre. Hartelijk dank aan BoBedre, Boligmagasinet en iedereen die op Oakwood heeft gestemd in een zeer sterke competitie. Jullie steun moedigt ons aan om door te gaan met het maken van Deense keukens die zowel functioneel als esthetisch zijn. We zijn en blijven toegewijd om warmte en schoonheid aan huizen toe te voegen, voor elke keuken die we creëren. Ontdek of deze bekroonde keuken iets voor jou is door vandaag nog een afspraak te maken met de dichtstbijzijnde Kvik-winkel.

Subliem vakmanschap

Oakwood is gemaakt van massief eikenhout. De oppervlakken zijn bevestigd met hoogwaardige details zoals vingervoegen en een ingebouwde handgreep. Een prachtig kwaliteitsstempel voor je woning.

Slim Deens design

Oakwood is het toppunt van doordacht Deens design. We hebben bij het ontwerp goed nagedacht over de functionaliteit en een look gecreëerd met 3 lades, gescheiden door fijne zwarte lijnen zonder openingen om het schoonmaken veel eenvoudiger te maken. De look met 3 lades doorheen de lades en fronten brengt harmonie in het design.

Een statement van kwaliteit

Met deze keuken haal je waar vakmanschap in huis. Ze werd uitsluitend gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Een duurzame keuze waarmee je keuken, in combinatie met andere designs, nog vele jaren een groots statement maakt. Het traditionele timmerwerk en de innovatieve technieken van eikenhout vertalen het allerbeste van Deens design.

OAKWOOD – een statement van pure kwaliteit

Ontdek onze andere keukenontwerpen.

Designs

Maak een afspraak

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.