Quooker

Quooker heeft het niveau van keukenmengkranen aanzienlijk verhoogd. Je krijgt kokend water rechtstreeks van de kraan: superhandig als je pasta of aardappelen of wat dan ook op het menu moet koken. Bovendien kun je kookgerei en andere spullen snel met kokend water afspoelen, wat een eenvoudige en effectieve manier is om de hygiëne te verbeteren.

Quooker FLEX

De FLEX is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van die ene te grote snijplank. Dankzij de kokendwaterstop kan de FLEX geen kokend water geven als de slang uitgetrokken is. Daardoor is hij 100% veilig in gebruik. De Quooker FLEX is verkrijgbaar in twee finishes, chroom en roestvrij staal. 

Quooker Fusion

De Fusion is zoals alle andere Quooker-kranen de enige op de markt waarbij je beide handen vrij hebt voor de vele schoonmaak- en hygiënetaken in de keuken.
De hendel voor koud en warm water is gescheiden van de hendel voor kokend water. Het tappen van kokend water gebeurt via een dubbel-druk-draai bedieningsknop voor extra veiligheid. Ook licht de hendel bij aanraking rood op. De Fusion wisselt direct tussen koud en kokend water.