LINEARIS -- een lichtere grijstint.

Je vindt een witte keuken maar niks. Maar toch wil je een lichte, strakke look. Dan is Linearis in puur grijs misschien iets voor jou. Je krijgt zo de luchtige, heldere sfeer van wit, maar dan met een extra toefje elegantie en persoonlijkheid. En als je dan hoort dat ze is gemaakt van een kern van gerecycleerde houtvezel, bekleed met een speciale folie van gerecycleerde petflessen, dan weet je ook dat dit een duurzame keuze is.

LINEARIS

Deens design -- strakke lijnen.

Je zult ze intussen vast al hebben gezien, de uitgesproken profiellijnen die worden gevormd door lades, deuren en werkblad. De handgrepen zijn verwerkt in het design en zijn gladde, duurzame folie. Dit uitgesneden profiel geeft je vingers een stevige grip op soepel glijdende lades en deurtjes. Deze functie is eigenlijk het enige designelement dat Linearis heeft. Dit is functioneel Deens design. Open de kasten en lades van Linearis en ontdek functies waar je nooit van durfde dromen: slimme organizers voor de lades, een ingebouwde vaatwasser, koelkast of diepvriezer die er onder het het strakke Linearis-design toch een pak cooler uitzien … Een ingebouwde oven of fornuis in het zwart zorgen dan weer voor het perfecte contrast.

Toon lef -- de perfecte match voor straf contrast.

De kenmerkende lijnen van Linearis beloven een sterke, solide look en perfecte mogelijkheden voor combinaties met contrasterende kleuren, ook in het werkblad. Natuurlijk kies je zelf de kleur en het materiaal van je werkblad. Maar wat wij aanraden, is een werkblad met stevige afmetingen dat is opgewassen tegen de sterke lijnen van Linearis.

Denk groot -- soms is grootte van tel.

Je zou denken dat je in een kleine keuken een wit design nodig hebt. Maar Linearis pure grey heeft hetzelfde effect. En dat geldt ook voor onze XL- en XXL-modules. Eenvoudig uitgelegd: Linearis bestaat in XL-modules die 15% meer volume op dezelfde vloerruimte bieden dan standaard keukenmodules. Met de XXL-versie krijg je 40% meer ruimte. Vraag een van onze keukenexperts naar een vrijblijvende offerte voor Linearis, op basis van jouw specifieke opstelling. Zoals altijd mag je rekenen op een verrassend lage prijs.

Lees meer over XXL

Ontdek onze andere keukendesigns

Designs