Tips & tricks voor je budget

Goede kwaliteit hoeft geen fortuin te kosten. Wij tonen je hoe.

Wij verklappen onze beste tips & tricks om jou te helpen je droom van een betaalbare Deense designkeuken waar te maken. Met deze tips en onze Foundation-artikelen leg je een solide basis voor een upgrade van alles wat voor jou echt belangrijk is.

Elk groot project heeft een solide basis nodig. En jouw nieuwe keuken is geen uitzondering. We bundelden enkele van onze meest betaalbare artikelen om jou te helpen een solide basis voor je project te leggen. Onze Foundation-artikelen geven je een goed startpunt voor je keukenproject.

 

En je kunt daar makkelijk stoppen en nog vele jaren genieten van een fantastische Deense designkeuken. Of misschien ontdek je nog wat ruimte in je budget voor een extraatje. Denk maar aan een Quooker voor een snel kopje thee in de ochtend, of een stoomoven voor die perfecte korst op het brood dat je in het weekend bakt. 

 

Onze hoogwaardige Foundation-artikelen zijn maar één manier om jou te helpen de Deense designkeuken van je dromen te krijgen, voor een betaalbare prijs. 

Hou het simpel

Standaard laminaat

Dit werkblad in laminaat heeft standaard een lengte van vier meter, voor een fantastische prijs. Het is niet alleen de beste optie om de prijs verrassend laag te houden, het is ook nog eens een duurzame keuze. Want laminaat gaat lang mee en het hout in de kern komt uit duurzaam beheerde bossen. En kers op de taart: je moet er maar twee weken op wachten!

Bekijk hier onze werkbladen in laminaat
Wij zorgen voor de basis

Betaalbare pakketten met toestellen

De keuze van de toestellen heeft een grote invloed op de totaalprijs van je keuken.

We werken nauw samen met toestelfabrikanten om je de best mogelijke prijs te kunnen garanderen. Dat betekent dat wij complete en heel betaalbare sets met vier toestellen kunnen aanbieden.

Dit zou er in je Zanussi-toestellenpakket kunnen zitten

HV1644

Kookplaat

HV1637

Oven

HV1649

Vaatwasser

HV1649

Koelkast

Ontdek Veda, Tinta en Ombra

— VEDA white

Deze elegante en eenvoudige keuken belichaamt het beste van Deens design. Ze hult de ruimte in charme en lichtheid, en dat voor een betaalbare prijs.

— OMBRA green

Wil je het rustgevende groen van de natuur naar binnen brengen? Dan is Ombra perfect voor jou. De rustgevende vormen van Ombra zijn ook groen aan de binnenkant.

Laat ons je helpen

Details die het verschil maken

Binnen ons assortiment betaalbare Foundation-artikelen vind je spoelbakken, kranen en werkbladen die een groot verschil maken op de totaalprijs, zonder dat jij inboet aan kwaliteit of design. Wij vinden dat iedereen van een prachtige Deense designkeuken moet kunnen genieten, ongeacht je budget.

Begin je keuken vandaag nog te plannen
White kitchen with cabinets and dot handles