Een afspraak boeken - welke is geschikt voor mij?

Inspiratieafspraken, thuisafspraken, projectafspraken, onlineafspraken… We geven het toe, het zijn er een aantal. Vind je het moeilijk om uit te maken welk type het best geschikt is voor jou? Bekijk dan dit snelle overzicht. Vraag je je af of deze afspraken werkelijk noodzakelijk zijn? Laten we je meteen geruststellen - dat zijn ze zeker! Ze zijn de beste manier om gratis en deskundig advies te krijgen over je project, alsook de onverdeelde aandacht van je keukenexpert. Ze zijn de perfecte gelegenheid om al je vragen te stellen, zodat je een goed inzicht verschaft over het groot project waaraan je begint.

Waarom we deze afspraken noemen?

Je hebt gelijk, onze afspraken zijn eigenlijk totaal informeel. Er is geen dresscode en zelfs geen vergaderruimte voorzien. We hadden ze net zo goed 'keukentafelgesprekken' kunnen noemen. Bovendien zijn ze totaal gratis!

We noemen ze afspraken omdat we het zo belangrijk vinden om elkaar te ontmoeten en ervoor te zorgen dat we volledig op één lijn zitten. Een nieuwe keuken, badkamer of dressing is een belangrijke beslissing en je moet een goede verstandhouding hebben met je adviseur. Je werkt immers van begin tot eind met hem of haar aan jouw project. Onze keukens worden niet geleverd in een kartonnen doos met een gebruiksklaar product. Het zijn op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met alle bijzonderheden van de belangrijkste kamer in je huis. En het is altijd van belang alle stukjes op tafel te krijgen voordat we werkelijk aan de puzzel beginnen.

Boek een afspraak  - dat maakt het verschil

Wanneer je een afspraak boekt, weet je zeker dat onze adviseur tijd voor je heeft. Je krijgt de volledige aandacht van de adviseur, zodat je je kan concentreren op je situatie, dromen en budget. Dat kan het verschil maken voor jouw project. En je zal geweldig van start gaan met de persoon die er steeds voor je zal zijn gedurende heel het project. Bovendien is het totaal gratis, dus er is echt geen reden om er geen te boeken!

Waar zullen we elkaar ontmoeten?

In onze winkel

Kom naar onze winkel, waar je al onze ontwerpen kan ervaren, de materialen kan aanraken en echt een gevoel krijgt van wat jou aanspreekt. Wij zetten de koffie.

Bij je thuis

Onze getalenteerde keukenexpert komt bij je thuis met een koffer vol stalen en je bespreekt je project daar waar het allemaal gaat worden uitgerold. Je bent verantwoordelijk voor de koffie.

Onlineafspraak

We ontmoeten elkaar op Zoom om je project te bespreken. Dat betekent dat we allebei de koffie zetten.