Het inspiratiegesprek - wanneer moet ik het boeken?

AVOLIA arizona beige

€ 9.861,-

Misschien liet je nog nooit een nieuwe keuken plaatsen of heb je nooit verbouwd … De kans is groot dat je dan met een hoop vragen zit. Hoe begin je aan zoiets? Voor een antwoord op al die vragen bestaan onze inspiratiegesprekken.

Je wil de nieuwste designs en slimme oplossingen ontdekken en uitzoeken welke stijl je het meeste aanspreekt? Misschien ben je benieuwd naar de meest krasbestendige werkbladen? Of blijf je voor het ontwerp van je keuken, badkamer of dressing maar struikelen over dat ene kleine detail?

Het zijn stuk voor stuk goede redenen om met een professional te praten. En je hoeft niet eens zeker te zijn of je wel met ons in zee wil gaan! Wij helpen je de eerste stappen te zetten, beantwoorden al je vragen en gaan op zoek naar de beste oplossing.

Neem de tijd voor zulk gesprek. Het is niets meer dan een babbeltje.

Wij noemen het een ‘inspiratiegesprek’. Maar we hebben geen geheim programma dat je als bij toverslag inspireert, behalve dan onze showroom. We geven geen ingewikkelde presentaties. Het is meestal gewoon een babbeltje. Soms aan het bureau, maar meestal slenterend door de showroom, een kopje koffie in de hand. 

Het is de eerste stap van je traject

Je kan dit inspiratiegesprek inderdaad beschouwen als onze eerste afspraak. Je krijgt er immers een antwoord op je meest prangende vragen. We overlopen al je vragen en hopelijk stap je daarna geïnspireerd naar buiten, met een tweede afspraak op zak. Tijdens deze tweede afspraak zullen we dan je nieuwe keuken uittekenen. 

Een inspiratiegesprek is dus gewoon een babbeltje. Om je te inspireren en je alle mogelijkheden voor je nieuwe keuken, badkamer of dressing te tonen. Het is de kans om al je vragen te stellen en deskundig advies te krijgen, voor je je project concreet vorm gaat geven.

Vat de koe bij de hoorns en boek vandaag nog je inspiratiegesprek