00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

Kies kleuren
Kleuren voor fronten

PAVIA -- de landelijke keuken voor de klassieke smaak.

Dit is Pavia, een van onze sterkste ontwerpen. Want aan de binnenkant zit Pavia vol moderne functies. Dit is bovendien een van onze meest duurzame keukens. Aan de buitenkant zie je echter een prachtig klassiek ontwerp en dito handgrepen. Die traditionele aanpak heeft een reden.

PAVIA

Een echte klassieker -- in alle opzichten.

Pavia werd niet alleen ontworpen voor mensen met een klassieke smaak, maar ook voor klassieke woningen. In veel huizen vraagt de algemene architectuur, de indeling van de kamers of zelfs de geschiedenis een klassieke basis om de globale look te respecteren. Daarna kun je innovatieve ideeën introduceren.

Maar Pavia is niet retro. Als je oog hebt voor traditioneel timmerwerk, zag je misschien al dat onze ontwerpers de frames slanker en strakker maakten. Alle aspecten en typische kenmerken van lades en kasten van een traditionele, landelijke keuken werden herbekeken om deze klassieke stijl een moderne make-over te geven.

 

 

 

 

 

Tijdloos -- en open voor nieuwe technologie.

Met Pavia als klassieke keuken kies je gewoon uit alle moderne oplossingen voor keukens, zoals slimme organizers voor je lades, ruime kasten en ingebouwde toestellen. Bovendien heb je goed gebouwde kasten van hoogwaardige, gerecycleerde materialen, met een look die kwaliteit en traditie eert.

Duurzaamheid -- binnen handbereik.

En dat geldt dubbel en dik voor de fronten van Pavia. Ze zijn gemaakt van gerecycleerde petflessen met een speciaal, mat oppervlak dat Pavia vrijwaart van vingerafdrukken. Het is ook makkelijk schoon te maken. Dat voordeel dankt het aan de speciale structuur op de folie van gerecycleerd pet. 

Beleef Pavia -- voor jouw woning.

pure grey

€ 9.867,-

white

€ 4.994,-

PAVIA -- de landelijke keuken voor de klassieke smaak.

pure grey

€ 9.867,-

Ontdek andere keukenontwerpen van Kvik.

Designs

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.