MANO arizona beige

€ 14.120,-

Word sociaal

De voordelen van barkrukken

De keuken is de afgelopen jaren geëvolueerd vanuit zijn utilitaire oorsprong tot een centrum voor sociaal contact gedurende de hele dag. Wij noemen dit De Gezellige Keuken® en het vormt de hoeksteen van onze algehele benadering van keukens. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om je nog meer mogelijkheden te bieden om sociaal te zijn in je keuken.

 

Een eenvoudige manier om een sociaal element aan je keuken toe te voegen, is de bescheiden barkruk. Voorheen alleen te vinden in restaurants en bars, biedt deze veelzijdige zitplaats tal van voordelen voor het creëren van een gezellige ruimte waar familie en vrienden comfortabel kunnen samenkomen terwijl jij het diner bereidt.

Barkrukken zorgen voor een gevoel van openheid in je keuken en creëren een meer verbonden en interactieve sfeer. Tijdens het ontvangen moedigen ze gasten aan om je te vergezellen tijdens het koken, waardoor de kloof tussen de chef-kok en iedereen wordt overbrugd. In het dagelijks leven is het een natuurlijke plek voor kinderen om te zitten voor huiswerk of voor stellen om hun ochtendkoffie te delen voordat ze naar het werk vertrekken.

Witte keuken met een keukeneiland en een massief houten werkblad

MANO white

€ 12.780,-

 

In huizen met beperkte eetruimte zijn barkrukken een ruimtebesparende redder, en in grotere keukens creëren ze een extra ruimte om rond te hangen of snel een maaltijd te eten aan het eiland of de toonbank. Beter nog, ze kunnen netjes worden opgeborgen, waardoor de beschikbare vloerruimte wordt gemaximaliseerd en je keuken ruimer aanvoelt.

COMMA bar stool

Jigger & Barley - onze nieuwe lijn barkrukken.

Bij het creëren van onze nieuwe lijn barkrukken wisten we dat we iets duurzaams wilden. Niet alleen omdat vakmanschap belangrijk voor ons is, maar ook omdat we altijd tijdloos Deens ontwerp omarmen. We wilden prachtige natuurlijke materialen en kleuren gebruiken die, in de handen van onze bekwame ambachtslieden, zouden transformeren tot stoelen die perfect passen in elke keuken.

Deze wens heeft geresulteerd in twee nieuwe ontwerpen voor barkrukken - Jigger en Barley. Twee zeer verschillende maar zeer klassieke ontwerpen met aanpasbare functies die passen in elke woning.

Jigger

Als kosmopolitische charme meer jouw stijl is, is de Jigger, met zijn elegante mix van hout, metaal en stof, een perfecte keuze. De lage rugleuning zorgt voor extra ondersteuning voor een meer ontspannen comfort, en de eenvoudige, strakke lijnen passen goed bij verschillende keukenstijlen.

Jigger

Barley

Als je meer een rustieke sfeer zoekt, overweeg dan onze stedelijke cowboy, de Barley. Of je nu kiest voor donker of licht massief eikenhout, deze slanke creatie (met een diepte van 30 cm) is perfect om onder toonbanken te schuiven. Voor een meer verfijnde uitstraling voeg je prachtige, natuurlijke aniline lederen zittingen toe voor een vleugje meer comfort en stijl.

Barley

Ongeacht je voorkeur zijn beide ontworpen om onder de meeste toonbanken te passen (die ongeveer 95 cm hoog zijn) en zijn ze gemaakt van de allerbeste materialen - van FSC®-gecertificeerd eikenhout en zwaar kaliber metaal tot OEKOTEX®-gecertificeerde stoffen en echt aniline zadelleer.

Altijd comfortabel, altijd duurzaam, altijd stijlvol. Deens ontwerp op zijn best - tegen onze kenmerkende lage prijzen.