Showroomkeukens

We lanceren voortdurend nieuwe en coole keukenoplossingen en dus moeten we zo nu en dan de showroomkeukens in onze winkels veranderen. En dat is goed nieuws voor jou! Met een showroomkeuken bespaar je namelijk al gauw honderden euro‘s op een coole en kwalitatief hoogstaande keuken in Deens design. Onze showroomkeukens zijn vaak inclusief spoelbak, toestellen en werkblad; je krijgt dus een compleet nieuwe keuken tegen een uitzonderlijk sterke prijs. Bekijk de showroomkeukens die momenteel in onze winkels te koop zijn. Heb je vragen over een showroomkeuken, neem dan gerust contact op met de desbetreffende winkel.

Waarom kiezen voor een showroomkeuken?

Kies je voor één van onze showroomkeukens, dan krijg je nog steeds dat coole Deense design en die hoogstaande kwaliteit die je altijd bij Kvik krijgt ... maar dan wel tegen een veel goedkopere prijs. Wil je de keuken aanpassen zodat ze volledig bij jouw huis past, dan kan je extra kasten, lademodules en andere accessoires kopen.

Alle onderstaande modellen zijn showroomkeukens uit onze winkels en daarom kunnen er kleine gebruikssporen zichtbaar zijn. Prijzen gelden voor afhaling in de betreffende winkel. Wil je hulp bij het monteren van de keuken of heb je andere vragen, neem dan gewoon contact op met de winkel.

PRATO dark grey

€ 10.132,-