Hoe je de Kvik Bath Designer gebruikt

Onze Kvik Bath Designer is een geweldige manier om je innerlijke designer te verwennen. Weet je niet welk ontwerp je wilt? Hou je van messing handgrepen voor je laden? Wil je verschillende kleuren uitproberen? Probeer het allemaal in onze eenvoudige online tool. Je kunt er onze standaard badkasten in gebruiken om je badkamer een Deense design make-over te geven. Natuurlijk zijn er ook nog op maat gemaakte oplossingen die in jouw badkamer passen. Neem contact op met je dichtstbijzijnde Kvik-winkel als je een speciale maat voor jouw ruimte nodig hebt. Maar als je een dag ontwerper wilt spelen, probeer het dan eens.

We hebben de Kvik Bath Designer gemaakt om het voor jou gemakkelijk te maken om onze badontwerpen in standaardmaten te bekijken zonder dat je een afspraak hoeft te maken om ze door een van onze adviseurs te laten uittekenen. Je krijgt nog steeds tijdloos Deens ontwerp en je kunt nog steeds kiezen uit onze ontwerpen, kleuren en handgrepen - allemaal in standaardmaten. 

En hoewel 6 stappen misschien veel lijken, nemen we je eenvoudig en snel mee door alle stappen die nodig zijn om je nieuwe badkamermeubels te ontwerpen. En je kunt naar hartenlust heen en weer gaan en verschillende kleuren, ontwerpen en handgrepen uitproberen.

Bovendien kun je je ontwerp delen met je dichtstbijzijnde Kvik-winkel en je ontwerpdromen in een mum van tijd waarmaken.

Klaar om je innerlijke designer te verwennen?

Stap 1

Kies je ontwerp

De eerste stap is het kiezen van het ontwerp dat je leuk vindt. Je kunt rondklikken om alle ontwerpen te zien en vervolgens de ontwerpen kiezen die je leuk vindt.  Je kiest ook de kleur in deze stap. Niet elk ontwerp heeft meerdere kleuropties, dus als je geen kleuroptie ziet, betekent dit dat je ontwerp slechts in één kleur wordt geleverd. 

Stap 2

Kies de maat

Kies de standaardmaat die voor jou past. Schakel tussen maten om het verschil te zien. 

Stap 3

Laden of deurtjes?

Nu is het moment om te kiezen of je laden of deurtjes wilt hebben. Laden kosten iets meer, dus deze stap heeft invloed op de uiteindelijke prijs van je nieuwe badkamermeubilair.

Stap 4

Kies je handgrepen

Als het ontwerp dat je hebt gekozen een handgreep heeft, maak je nu je keuze. Sommige van onze ontwerpen hebben geïntegreerde handgrepen, dus dan kun je deze stap overslaan.

Stap 5

Kies je wastafel

Kies de juiste wastafel voor je nieuwe badkamer. Klik rond om te zien hoe de verschillende opties eruit zien. 

Stap 6

Welke kraan vind je leuk?

Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, kies je uit onze selectie kranen om de look van je badkamer compleet te maken. 

Sla je ontwerp vervolgens op of plak het in je afspraakboeking om het waar te maken bij een Kvik-winkel bij jou in de buurt!

Probeer de Bath Designer