Natuurlijke, gerecycleerde materialen — onze inspiratie voor een groene keuken.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-

Haal de natuur in je keuken met een vleugje groen, voor een frisse en ontspannen sfeer. Bovendien is duurzaamheid vandaag de dag van cruciaal belang. Met ecologische materialen en zuinige toestellen in je keuken hou je je ecologische voetafdruk klein. Haal dus snel wat groen in je keuken en toon tegelijk ook je hart voor onze planeet!

Een groene keuken blijft een geliefde keuze voor iedereen die in zijn woning een verfrissende, uitnodigende sfeer wil creëren. Groen wordt geassocieerd met natuur, evenwicht en groei. Het is dus een uitstekende keuze voor wie moeiteloos rust en harmonie in de keuken wil brengen.

Haal de natuur naar binnen

De natuur naar binnen halen met een groene keuken is een uitstekende manier om een rustgevende en verkwikkende sfeer in huis te creëren. Door de kleur groen en op de natuur geïnspireerde elementen te integreren, creëer je een ruimte die harmonie, evenwicht en een verbinding met het buitenleven bevordert.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Gemaakt met gerecycleerde materialen

Met een groeiende nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijk leven is een groengekleurde en groenhartige keuken een uitstekende manier om je betrokkenheid bij het milieu te tonen. Kies materialen zoals gerecycleerd hout voor je kasten en plaats energiezuinige toestellen om een ruimte te creëren die niet alleen mooi maar ook milieuvriendelijk is. Het groene kleurenpalet zal ons er altijd aan herinneren hoe belangrijk het is dat we onze natuurlijke rijkdommen en planeet beschermen. En het ziet er nog eens prachtig uit ook!

Wist je dat Veda 's werelds eerste keuken met gerecycleerd MDF is? Veda en Veda Touch hebben beide een kern van gerecycleerde houtvezel. Ze zijn dus door en door duurzaam.

Lees hier meer over onze duurzaamheidsmissie

Ontdek onze groene keukens

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

€ 8.742,-

VEDA Touch green

€ 2.661,-

Green kitchen with green handles
VEDA TOUCH green Kitchen

Een verfrissende afwisseling

De klassieke witte keuken is al lang geliefd om zijn strakke, frisse uitstraling. Toch kan het wit voor sommigen ook steriel en karakterloos aanvoelen. Met groene tinten geef je de keuken meteen warmte, diepgang en persoonlijkheid. Groen blaast leven in de ruimte en roept een gevoel van verjonging en groei op, zonder ooit minder verfijnd te worden.

Beperk je niet tot de kasten. Hangplanten, verse kruiden op de vensterbank of zicht op een wilde tuin geven je keuken een extra vleugje groen.