PAVIA pure grey

€ 9.962,-

Hoe je die landelijke keukenstijl kunt bereiken

Niet iedereen houdt van minimalistische en eenvoudige witte keukens. Een vleugje landelijke keukenstijl in moderne huizen is een gezellige knipoog naar het plattelandsleven. Je zult misschien verrast zijn te horen dat die traditionele details van landelijke keukens, zoals omlijstingen en handgrepen, net zo mooi kunnen zijn in een groot appartement met hoge plafonds in de stad als op het daadwerkelijke platteland.

Van houten werkbladen tot open planken en bekerhandvatten, het zijn juist deze details die de landelijke keuken zo klassiek maken. Gelukkig kun je gemakkelijk geïnspireerd raken en een vleugje van die landelijke esthetiek krijgen in een eigentijdse keuken die voldoet aan de behoeften van vandaag.

Of je nu van het rustieke, het romantische of het meer moderne houdt, je kunt de details van de landelijke keuken gebruiken om je eigen boerenkeuken te creëren, ongeacht waar je woont.

Romantische landelijke stijl

Die grillige gezelligheid die je associeert met een landelijke keuken? Veel ervan komt voort uit traditionele kastomlijsting in de keuken. Een eigentijdse benadering zou klassieke grijze kasten zijn, gemaakt met sleutelelementen van een landelijke keuken, maar met slankere, meer moderne omlijstingen. Voeg wat elegante handgrepen toe om je keuken wat romantiek te geven die je associeert met een traditionele landelijke keuken. Decoreer met keramiek en wilde bloemen voor een extra warme en gezellige uitstraling.

 

Kies je handvatten

Het moderne plattelandskeuken

De romantische landelijke keuken is terug in een bijgewerkte en moderne versie met fijne details en elementen van koper, messing en hout. De keuken straalt gezelligheid uit met eten dat suddert in grote potten en creëert een oase van rust te midden van een druk dagelijks leven.

Pavia is een praktische keuze voor het hele gezin en is eenvoudig schoon te maken dankzij de speciale matte oppervlakken. En hoewel het eruitziet als een landelijke keuken, kan het keukenapparatuur en slimme ladedesign integreren. Nog beter is dat het net zo goed past in een loftappartement met hoge plafonds als in een vakantiehuisje op het platteland.

Rustieke plattelandskeukens

Als je het geluk hebt om rustieke details te hebben, zoals houten balken, een Belfast-wastafel en zichtbare bakstenen muren - dan ben je goed op weg naar een rustieke landelijke keuken! Je kunt het nog beter maken door natuurlijke materialen zoals hout of steen te gebruiken voor het werkblad. Je kunt ook accessoires kiezen die karakter toevoegen en een vleugje landelijke charme - ongelijk porselein, gedroogde bloemen en koperen pannen. En vergeet niet het landelijke uiterlijk compleet te maken met wat open opslag, zoals een keramiekhouder voor de meeste keukengerei.

 

Bekijk al onze producten voor de keuken.

Idyllische keukenideeën op het platteland

Kombineer idyllische ideeën voor landelijke keukens met Deens design en geef een moderne draai aan je keuken. Breng een element van de klassieke landelijke keuken binnen met open planken, ruwe materialen en natuurlijke texturen. Laat de schone lijnen van de keukenkasten een rustig evenwicht creëren en verberg al je slimme opslagoplossingen - probeer alleen dingen tentoon te stellen die de sfeer van een boerderijkeuken zullen herstellen!

 

Stalen rek

Dus of je nu helemaal gaat met architectonische details, geschilderde kasten en een fornuis, of gewoon een vleugje landelijke keukenontwerp naar je huis wilt brengen - hopen we dat je een startpunt hebt gevonden!