Ontwerp je eigen kast

Een degelijke, praktische kast is onmisbaar in je huis, of het nu voor de badkamer, de kinderkamers, de inkomhal of de berging is. Ben je de rommel en rondslingerende kleding in huis ook zo moe? Of wil je gewoon je oude kleerkast vernieuwen? Schep ruimte en orde in je dag, met praktische, op maat gemaakte Deense designkasten.

De perfecte opbergoplossing is niet alleen praktisch en functioneel. Ze is ook elegant voor het oog en creëert samenhang doorheen het huis, van inkomhal en berging tot badkamer, slaapkamer en kinderkamers. 

 

Maak van je kast een belevenis op zich. Kies uit een verscheidenheid aan elegante schuifdeuren, lades, ingebouwde ledverlichting, broekenrekken en dozen voor zowat alles, van ondergoed tot donsdekens. Met de juiste combinatie van design en accessoires krijg je een mooi overzicht van al je spullen. Bouw de oplossing die precies bij jouw noden en woning past.

Kasten en schuifdeuren

— VARIO19 witte kast

VARIO19 white is een prachtige, eenvoudige open kast, ontworpen met een focus op strakke lijnen en een vlotte toegang tot wat je het meest gebruikt.

— Luxueuze schuifdeuren in zwart hout

Een zwarte kast straalt karakter uit. Krijg alle ruimte waar je van droomt, in een oplossing op maat die heel eenvoudig is en tegelijkertijd de hele ruimte aanvult.

— Smart Milk opbergkast met schuifdeuren

Met een inbouwkast krijg je de opbergruimte die je nodig hebt zonder dat ze de ruimte vult en je interieur verstoort. Als er niet veel ruimte is, kunnen de hoge schuifdeuren op zichzelf heel decoratief zijn.

Inspirerende kastdesigns

SCHUIFDEUREN white

€ 624,-

SCHUIFDEUREN mirror

€ 810,-

Fantasie en flexibiliteit

Bij ons vind je een straffe maatkast voor elke kamer. Bouw een coole hoogslaper in de kinderkamer en geef je kind zo extra ruimte voor creativiteit en spel. Bouw kasten rond het bed of integreer ze in de gang. Wij bieden verschillende opties voor flexibele, stijlvolle en eenvoudige kasten waarmee je makkelijk de perfecte kast samenstelt, op maat van jouw ruimte, zonder met je rekening in het rood te gaan.

Bekijk onze selectie kasten

Kasten met schuifdeuren

Schuifdeuren zijn een fijne, praktische oplossing wanneer je de ruimte optimaal wilt gebruiken. Laat schuifdeuren op maat maken bij Kvik. Je zult snel ontdekken dat wij een fantastische opbergoplossing voor zowel gewone als meer complexe kamers hebben.

Met schuifdeuren gebruik je de ruimte van vloer tot plafond. Je krijgt ook de vrijheid om de kast in te richten met alle accessoires die je wilt.

Bekijk onze schuifdeuren

Maatkasten

De juiste kast vraagt om creatief denkwerk. Onze kasten worden precies gemaakt op maat van jouw kamer.

Profiteer van de mogelijkheden die je ruimtes je bieden om unieke, gepersonaliseerde oplossingen te creëren. Wij kunnen elke kast inbouwen, zowel met schuifdeuren als met deuren met scharnieren. Je krijgt dus een straffe oplossing die geheel natuurlijk in je woning opgaat.

Doe inspiratie voor je kast op