00

dagen

00

uren

00

minuten

00

secondes

Maak een afspraak voor de aanbieding afloopt

Kies kleuren
Kleuren voor fronten

PRATO -- zo precies, zo subtiel.

Zelfs vanop een afstand valt de matte finish van Prato meteen op. Want de meest subtiele manier om een donkere look te presenteren, is voorkomen dat ze te veel glanst. En de meeste details van Prato zijn nogal subtiel. Kom dichterbij en laat je vingers het oppervlak verkennen. Het is gemaakt van bijzonder duurzaam, gerecycleerd pet. En dan is er nog de omkadering van zwarte randen die Prato haar opvallende, grafische look geeft.

PRATO

Naadloze overgang -- één met de woonkamer.

Niet alle open keukens trekken de aandacht. En dat is maar goed ook. Jij en je gasten zullen Prato net zo gezellig vinden als onze andere keukens. Maar als je met twee afzonderlijke sferen gaat werken, is de subtiele look van Prato de perfecte kandidaat voor een rustige hoek waar je alles onder controle houdt. Toch is ze nog steeds open naar de leefruimte toe, waar alles gebeurt. Met Prato vloeien beide ruimtes naadloos in elkaar over.

 

 

dark grey

€ 10.008,-

Ultieme eenvoud -- de deur IS de handgreep.

Als het op stijl aankomt, zul je Prato waarschijnlijk nogal streng vinden. Er is enkel de eenvoudige schoonheid van matte, geometrische vlakken. De fronten voor koelkast of vaatwasser? Enkel matte oppervlakken. Er is zelfs geen handgreep te bespeuren. De deur IS de handgreep. Een beetje nerdy, denk je misschien. Maar dat is Prato. En ze is nerdy op de best mogelijke manier. De afstand tussen de elementen is net iets slanker. En het gerecycleerde materiaal op de fronten werd geselecteerd op stevigheid om net iets slanker te kunnen zijn. Elk subtiel detail telt.

Subtiele matte oppervlakken -- haal het beste uit je werkblad.

Prato heeft het talent om je andere keukenelementen te laten schitteren, ongeacht de kleuren die je in de ruimte gebruikt. Droom je van een opvallend werkblad, een geavanceerde set zwarte inbouwtoestellen of misschien prachtige tegeltjes? Het matte oppervlak van Prato wordt de perfecte achtergrond. En daar zul je elke dag dankbaar voor zijn.

black

€ 7.154,-

Beleef PRATO -- voor jouw woning.

Heb je Prato's X-factor al gezien?

Prato's geheime talent is een uniek meubel met de naam X-module. Het gaat net als de andere modules perfect op in Prato, maar is compleet anders ontworpen (en eerlijk gezegd past het in al onze keukens). Niet alleen geniet je zo van extra en veelzijdige opbergruimte, je breekt ook de strenge lijnen van Prato met … X. Want jij kiest alle details, zoals de kleur van de deurtjes, de houttint, het aantal lades of legplanken, of de kast open of gesloten zal zijn … Of weet je wat? Kom gewoon zelf eens kijken!

dark grey

€ 10.008,-

Keuken X Woonkamer

De X-module is vlot toegankelijk en maakt al snel deel uit van de woonkamer én je gezin. Krijg je gasten over de vloer? X-module nodigt iedereen uit voor hapjes, zonder draaideuren die de pret bederven. De kok doet gezellig mee, want iedereen is gewoon samen hier.

Trotse traditie

Eenvoudig uitgelegd: X-module is een woonkamermeubel met keukentalent. Heb je oog voor ambachtelijk werk? Dan zul je snel de precieze vingerverbindingen en het gevoel van authentiek hout herkennen. Maar misschien geniet je ook gewoon van de ongecompliceerde look die ze je interieur geeft. De deuren zijn een lofzang op Japans design, want ze zijn geruisloos als een Ninja. Maar dan op een zorgvuldig geschuurde eikenhouten voet.

PRATO -- zo precies, zo subtiel.

dark grey

€ 10.008,-

Ontdek andere keukenontwerpen.

Alle keukenreeksen

Een afspraak maken.

We weten dat een nieuwe keuken, badkamer of garderobe een groot project is. Wij willen er dus zeker van zijn dat we alle tijd kunnen nemen om alles over het project te weten te komen en om al jouw vragen te beantwoorden. Daarom raden we mensen aan om een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maken is gratis en je zit nergens aan vast. Het is dus in elk stadium van jouw project een goed idee.