Keuken collectie

 • MEER RUIMTE VOOR JE GELD

  De meeste keuken onderkasten zijn 70 cm hoog. Maar niet bij Kvik. In onze standaard XLarge oplossing hebben we er 10 cm extra in de hoogte aan toegevoegd, zonder de prijs te verhogen. Wij benutten alle beschikbare ruimte zowel in de hoogte als diepte. De XLarge-kast biedt tot 15% extra opbergruimte en de XXLarge-kast tot wel 40%. Dit is onze standaard en wij zijn van mening dat dit ook echt zinvol is.
 • Tinta Conversatiekeuken®

  Mooie nieuwe ConversatieKeuken® in de Tinta reeks van Kvik. De horizontale en verticale profielen geven je keuken een scherpe uitstraling in een duurzaam design. De krasbestendige folie op de aluminium profielen is in 10 verschillende kleuren te verkrijgen en je kan de folie, en daardoor ook de uitstraling van je Tinta keuken, gemakkelijk zelf veranderen. Het getoonde voorbeeld is met zwarte aluminium profielen en een werkblad in licht laminaat. Bekijk het kleuraanbod door te klikken op het profiel in het midden van het eiland. In onze Visualizer kan je ook met het design spelen en alle combinatiemogelijkheden met Tinta bekijken. Een keuken waarin een individueel design perfect mogelijk is.

  € 3.653,-
 • Mano Keuken

  Mano hoogglans zijn witte, greeploze fronten. Het lange keukeneiland biedt plaats voor zowel koken als gezellig samenzijn en vormt een natuurlijk ontmoetingspunt wanneer het huis vol gasten is.

  € 7.355,-
 • Tinta Zwart

  Creëer met Tinta op een geheel nieuwe manier contrasten met de zwarte keuken. De zwarte keuken is hier te zien met profielen in de kleur Alu Brass. Een trendy keuken voor wie houdt van het leven in de keuken. De horizontale en verticale lijnen bestaan in 10 verschillende kleuren, zodat je volop de mogelijkheid hebt je eigen stempel op de keuken te drukken. Klik op het aluminium profiel onder het werkblad om een overzicht te krijgen van de verschillende kleuren.

  € 3.445,-

 • Tinta ConversatieKeuken®

  Tinta als de klassieke ConversatieKeuken®, waar plaats is voor de hele familie. Creëer een eenvoudige en minimalistische stijl met profielen in het wit en een werkblad in wit laminaat.

  € 3.765,-
 • Selva & Milk Keuken

  De Selva keuken is klassiek Deens design met deuren met een lichte eikenhoutstructuur. De perfecte keuken voor wie een woninginrichting met een natuurlijke en lichte uitstraling op prijs stelt.De Selva deur heeft een matte look met een lichte houtstructuur in het oppervlak. Dat maakt de deur minder gevoelig voor afdrukken van vette vingers.Kvik raadt aan om Selva te combineren met witte deuren, zoals onze Milk deur, die zorgt voor een lichte en moderne uitstraling.Een perfecte keuken voor de kleinere keukenruimte, waar de nadruk op persoonlijkheid en warmte ligt. Probeer Selva ook in onze Visualizer, of lees meer over de Selva keuken.

  € 2.307,-
 • Mano & Mano Sera Keuken

  Combineer kleuren en materialen tot uw eigen, unieke en persoonlijke keuken. Hier zijn de witte Mano-fronten in de hoge kast gecombineerd met de bijna zwarte houtsoorten van het werkeiland.

  € 4.517,-

 • Tinta Keuken

  Een nieuwe look voor je keuken, met blauwe profielen als fraai contrast met de klassieke witte deur. De Tinta deur van Kvik is te verkrijgen in het zwart en in het wit, met krasbestendige folie in 10 verschillende kleuren voor de bijhorende aluminium profielen, zodat je ruim de mogelijkheid hebt om de stijl in de keuken zelf te bepalen.  Je kan met alle contrasten spelen in onze keuken-Visualizer. Trek de stijl door in huis en neem ook Tinta voor de badkamer.  

  € 2.507,-
 • Ponte Keuken

  De Ponte deur van Kvik brengt je keuken terug naar de romantische, landelijke idylle. Ponte is een nieuwe benadering van design en stijl, waarvoor Kvik de benaming "The urban country style" gekozen heeft. Handgrepen in glad staal helpen mee de look van de grijze deuren en bijhorend werkblad in donkere es te vervolledigen. Kvik raadt toestellen uit roestvrij staal aan om de stadslook van Ponte te verkrijgen. Bekijk ook onze Ponte deur voor de badkamer.

  € 5.372,-
 • Bianco Keuken

  Coole nieuwe designoplossing met zwevend werkblad.Mix stijlen in niet-traditionele combinaties voor een keuken die persoonlijkheid uitstraalt.

  € 4.588,-

 • Mano Keuken

  Voeg de contrasten toe aan je keuken. Een vanzelfsprekende keuze bij de witte Mano keuken is een donker werkblad dat hier kan gezien worden in beach black composiet.Met Mano's modulaire oplossingen krijg je de mogelijkheid om een echte werkplaats op maat te maken voor het klaarmaken van eten, die doet denken aan een professionele keuken. Maak gebruik van de vele features die de koks gebruiken - bijvoorbeeld meerdere ovens, waarvan één een stoomoven kan zijn, of kranen met stromend, kokend water. De extra diepe laden geven je extra ruimte op het aanrecht. Bekijk zelf de details door te klikken op de plustekens in de afbeelding.

  € 9.085,-
 • Rimini

  De Rimini deuren zijn bekleed met een matwitte folie en worden mooi gecomplimenteerd door het massief houten werkblad. De antieke handgrepen zorgen voor de perfecte finish van de keuken.De Rimini keuken biedt het kader voor de gezellige en landelijke sfeer, die uitnodigend en vriendelijk oogt. Ben je voor de landelijke stijl, kijk dan ook zeker eens naar onze Ponte keuken.

  € 4.612,-
 • Mano Keuken

  De Mano keuken wordt hier getoond in een cool nordic-stijl, waarbij het rustieke houten werkblad in scherp contrast staat met Mano's lange, horizontale lijnen. Deens Design in de woning wordt gekenmerkt door een ongedwongen elegantie, waarbij vooral de natuur een grote rol speelt. Het resultaat is een mooie combinatie van eenvoud, strakke lijnen en organische materialen. Een elegante hulde aan Deens, stijlvol design. Bekijk ook Mano als de klassieke ConversatieKeuken®.

  € 6.058,-

 • Mano Sera

  Een zwarte, elegante Mano Sera keuken voor wie kwaliteit van binnen tot buiten wil.  Mano Sera, dat zijn echte houten deuren met tijdloze details, die jaar na jaar meegaan. Binnenladen zorgen ervoor dat je alles in de kast kan zien en tegelijk de opbergruimte kan optimaliseren. Klik op het plusteken in de afbeelding om het detail te bekijken. Creëer een fraai contrast met de zwarte keuken door een wit werkblad te gebruiken. Bekijk ook onze Mano en Mano Sera keuken. Een fraaie combinatie van witte en zwarte deuren.

  € 5.718,-
 • Mano Keuken

  Klassieke hoekkeuken in de Mano serie met hoogglans deuren, die zorgen voor een grotere ruimtelijke indruk, omdat dit het licht beter reflecteert. Maak de look volledig af met het donkere werkblad Dark Mika in laminaat. Let bovendien op de smalle uittrekbare kast, die perfect is voor het opbergen van kruiden, flessen en blikken. Iedereen heeft recht op knap, Deens design

  € 3.508,-
 • Urban design conversatiekeuken. De matwitte deuren en het compact laminaat werkblad zijn een slimme en functionele oplossing, als u niet wilt dat de keuken te veel plaats inneemt.

  Veda Keuken

  Urban design conversatiekeuken. De matwitte deuren en het compact laminaat werkblad zijn een slimme en functionele oplossing, als u niet wilt dat de keuken te veel plaats inneemt.

  € 1.702,-

 • Mano & Ice Wood

  Neem onze traditionele witte Mano keuken en combineer deze met onze Ice Wood deur. Dat zorgt voor een nieuwe en warme look in je keuken. Voer de stijl door met een stalen koelkast. De Ice Wood deur heeft een lichtgrijze houtstructuur in een greeploos design met push-openfunctie. De inbouwschappen voegen niet alleen persoonlijkheid toe, maar zijn ook praktisch. Bekijk de Mano keuken ook in de volledig klassieke stijl.

  € 2.406,-
 • Dark Wood & Mocha Keuken

  Creëer extra warmte in je keuken met Dark Wood en Mocha deuren. Bij de donkere Dark Wood deur zijn de stalen handgrepen bijna onzichtbaar. De Mocha bovenkasten zijn voorzien van de Push-openfunctie. Door de carrousel in de hoekkast heb je nog meer ruimte en kun je makkelijk bij alles in die kast. De Dark Wood deur heeft een donkere houtstructuur, terwijl Mocha bekleed is met gekleurd melamine. Bekijk onze Mocha keuken ook in een puur design.

  € 2.421,-
 • Mocha Keuken

  De nieuwe kleur Mocha staat in een warm en mooi contrast met uw nieuwe keuken, badkamer en garderobe. Een complete keuken op een paar vierkante meters. Mocha is de nieuwe kleur van Kvik; zacht, vriendelijk en mooi contrasterend met een natuurlijke warmte tegen het wit. De verfijnde nuance past uitstekend bij het eenvoudige en minimalistische design van Kvik. Kortom, een smaakvolle keuken.

  € 1.008,-

 • Linea Black Keuken

  Eenvoudig design - slimme prij s: een nieuwe, greeploze uitstraling voor uw keuken, badkamer en garderobe. Nieuwe look voor de greeploze deuren. De praktische zwarte kanten en greeplijsten omkaderen de deuren en zorgen voor een fraai kleurcontrast, op dezelfde manier als de zwarte mengkraan het witte werkblad karakter en body geeft.

  € 3.023,-
 • Linea White - ConversatieKeuken®

  Nu kan de droom van een ConversatieKeuken® ook voor de kleine keukenruimte werkelijkheid worden. De Linea White ConversatieKeuken heeft een eenvoudig design. Perfect voor een studentenflat of stadsappartement. Er zijn twee eetplekken en de kasten en laden bieden heel veel ruimte. De greeploze witte deuren zorgen voor een zeer eenvoudige en stijlvolle uitstraling die ruimte biedt voor een individuele inrichting. Plaats het Nature Grey laminaatblad bijvoorbeeld eens in de verdieping in de wand, zoals op de afbeelding. Zo krijgt de keuken een fraaie afwerking. Bekijk Linea Black ook in een grotere versie.

  € 2.638,-
 • Licht, uitnodigend en vooral doordacht. Het wit geoliede, massief eiken werkblad is helemaal in lijn met de huidige trends.

  Facet Wit Keuken

  Licht, uitnodigend en vooral doordacht. Het wit geoliede, massief eiken werkblad is helemaal in lijn met de huidige trends.

  € 4.820,-

 • Snow Keuken

  Snow is de nieuwe deur van Kvik met een eenvoudig en mooi design. De keuken is voorzien van X-Large®-kasten die extra ruimte bieden. Ook onder de oven. Onze ”laser edge” methode zorgt voor een bijna onzichtbare verbinding tussen het front en de kant van de deur, zodat het oppervlak zeer eenvoudig schoon te maken is. De deur Snow heeft een mirror gloss oppervlak dat voor een mooi hoogglans effect zorgt en een fraai contrast met het zwarte laminaatblad vormt. Bekijk onze Linea White keuken ook in een miniversie van de ConversatieKeuken. Perfect voor een studentenflat of stadsappartement.

  € 1.538,-
 • Milk Keuken

  Wit, eenvoudig - zelfs de prijs is slim: een nieuw design voor uw keuken, badkamer en garderobe. Met inspiratie uit de Scandinavische natuur worden wit, modern en warmte in de Milk-keuken gecombineerd met natuurlijke oppervlakken.

  € 1.317,-
 • Mirto Keuken

  Mirto geeft de eenvoudige, stijlvolle keuken een warme gloed. De paneelfronten in de serie vormen een discreet vierkant dat in combinatie met de vierkante handgreep een fraai geheel vormt bij Mirto.

  € 3.325,-

 • Milk bijkeuken

  Benut de ruimte in uw bijkeuken optimaal en leg de nadruk op vorm en functie. De ongekende combinatiemogelijkheden betekenen dat de witte deuren en het werkblad in Dark Concrete probleemloos in uw interieur opgaan.

  € 2.271,-