Keuken collectie

 • EEN RUIME KEUKENERVARING

  Vaak weet je niet precies waar al die keukenspullen toch vandaan komen, maar een paar verjaardagen of een bruiloft verder puilt je keuken plotseling uit met allerlei handige dingen. Om de keukentafel vrij te maken en de strakke lijnen van jouw Kvik-keuken te behouden, hebben wij medio jaren 90 van de vorige eeuw de XLarge®- en XXLarge®-kasten ontwikkelt. Met deze twee kasten maak je maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. De XLarge®-kast biedt tot 15% extra opbergruimte en de XXLarge®-kast tot wel 40%. Dit is onze standaard en wij zijn van mening dat dit ook echt zinvol is.
 • Mano Keuken

  Mano hoogglans zijn witte, greeploze fronten. Het lange keukeneiland biedt plaats voor zowel koken als gezellig samenzijn en vormt een natuurlijk ontmoetingspunt wanneer het huis vol gasten is.

  € 7.162,-
 • Mano & Mano Sera Keuken

  Combineer kleuren en materialen tot uw eigen, unieke en persoonlijke keuken. Hier zijn de witte Mano-fronten in de hoge kast gecombineerd met de bijna zwarte houtsoorten van het werkeiland.

  € 4.347,-
 • Mano Keuken

  Voeg de contrasten toe aan je keuken. Een vanzelfsprekende keuze bij de witte Mano keuken is een donker werkblad dat hier kan gezien worden in beach black composiet.Met Mano's modulaire oplossingen krijg je de mogelijkheid om een echte werkplaats op maat te maken voor het klaarmaken van eten, die doet denken aan een professionele keuken. Maak gebruik van de vele features die de koks gebruiken - bijvoorbeeld meerdere ovens, waarvan één een stoomoven kan zijn, of kranen met stromend, kokend water. De extra diepe laden geven je extra ruimte op het aanrecht. Bekijk zelf de details door te klikken op de plustekens in de afbeelding.

  € 8.714,-

 • Mano Keuken

  De Mano keuken wordt hier getoond in een cool nordic-stijl, waarbij het rustieke houten werkblad in scherp contrast staat met Mano's lange, horizontale lijnen. Deens Design in de woning wordt gekenmerkt door een ongedwongen elegantie, waarbij vooral de natuur een grote rol speelt. Het resultaat is een mooie combinatie van eenvoud, strakke lijnen en organische materialen. Een elegante hulde aan Deens, stijlvol design. Bekijk ook Mano als de klassieke ConversatieKeuken®.

  € 5.828,-
 • Mano Sera

  Een zwarte, elegante Mano Sera keuken voor wie kwaliteit van binnen tot buiten wil.  Mano Sera, dat zijn echte houten deuren met tijdloze details, die jaar na jaar meegaan. Binnenladen zorgen ervoor dat je alles in de kast kan zien en tegelijk de opbergruimte kan optimaliseren. Klik op het plusteken in de afbeelding om het detail te bekijken. Creëer een fraai contrast met de zwarte keuken door een wit werkblad te gebruiken. Bekijk ook onze Mano en Mano Sera keuken. Een fraaie combinatie van witte en zwarte deuren.

  € 5.478,-
 • Mano Keuken

  Klassieke hoekkeuken in de Mano serie met hoogglans deuren, die zorgen voor een grotere ruimtelijke indruk, omdat dit het licht beter reflecteert. Maak de look volledig af met het donkere werkblad Dark Mika in laminaat. Let bovendien op de smalle uittrekbare kast, die perfect is voor het opbergen van kruiden, flessen en blikken. Iedereen heeft recht op knap, Deens design

  € 3.500,-

 • Mano Keuken

  Wit blijft de trend. Combineer de zuivere, heldere lijnen met grove materialen en contrasten die wringen en het klassieke wit wat body geven.

  € 3.086,-
 • Urban design conversatiekeuken. De matwitte deuren en het compact laminaat werkblad zijn een slimme en functionele oplossing, als u niet wilt dat de keuken te veel plaats inneemt.

  Veda Keuken

  Urban design conversatiekeuken. De matwitte deuren en het compact laminaat werkblad zijn een slimme en functionele oplossing, als u niet wilt dat de keuken te veel plaats inneemt.

  € 1.659,-
 • Mano & Ice Wood

  Neem onze traditionele witte Mano keuken en combineer deze met onze Ice Wood deur. Dat zorgt voor een nieuwe en warme look in je keuken. Voer de stijl door met een stalen koelkast. De Ice Wood deur heeft een lichtgrijze houtstructuur in een greeploos design met push-openfunctie. De inbouwschappen voegen niet alleen persoonlijkheid toe, maar zijn ook praktisch. Bekijk de Mano keuken ook in de volledig klassieke stijl.

  € 2.294,-

 • Dark Wood & Mocha Keuken

  Creëer extra warmte in je keuken met Dark Wood en Mocha deuren. Bij de donkere Dark Wood deur zijn de stalen handgrepen bijna onzichtbaar. De Mocha bovenkasten zijn voorzien van de Push-openfunctie. Door de carrousel in de hoekkast heb je nog meer ruimte en kun je makkelijk bij alles in die kast. De Dark Wood deur heeft een donkere houtstructuur, terwijl Mocha bekleed is met gekleurd melamine. Bekijk onze Mocha keuken ook in een puur design.

  € 2.330,-
 • Mocha Keuken

  De nieuwe kleur Mocha staat in een warm en mooi contrast met uw nieuwe keuken, badkamer en garderobe. Een complete keuken op een paar vierkante meters. Mocha is de nieuwe kleur van Kvik; zacht, vriendelijk en mooi contrasterend met een natuurlijke warmte tegen het wit. De verfijnde nuance past uitstekend bij het eenvoudige en minimalistische design van Kvik. Kortom, een smaakvolle keuken.

  € 963,-
 • Linea Black Keuken

  Eenvoudig design - slimme prij s: een nieuwe, greeploze uitstraling voor uw keuken, badkamer en garderobe. Nieuwe look voor de greeploze deuren. De praktische zwarte kanten en greeplijsten omkaderen de deuren en zorgen voor een fraai kleurcontrast, op dezelfde manier als de zwarte mengkraan het witte werkblad karakter en body geeft.

  € 2.872,-

 • Zwart, exclusief en eenvoudig. De nieuwe zwartgebeitste Mano Sera-deur in stijlvol, greeploos design beschikt over veel flexibele, functionele oplossingen en inrichtingsmogelijkheden.

  Mano Sera Keuken

  Zwart, exclusief en eenvoudig. De nieuwe zwartgebeitste Mano Sera-deur in stijlvol, greeploos design beschikt over veel flexibele, functionele oplossingen en inrichtingsmogelijkheden.

  € 6.586,-
 • Linea White - ConversatieKeuken®

  Nu kan de droom van een ConversatieKeuken® ook voor de kleine keukenruimte werkelijkheid worden. De Linea White ConversatieKeuken heeft een eenvoudig design. Perfect voor een studentenflat of stadsappartement. Er zijn twee eetplekken en de kasten en laden bieden heel veel ruimte. De greeploze witte deuren zorgen voor een zeer eenvoudige en stijlvolle uitstraling die ruimte biedt voor een individuele inrichting. Plaats het Nature Grey laminaatblad bijvoorbeeld eens in de verdieping in de wand, zoals op de afbeelding. Zo krijgt de keuken een fraaie afwerking. Bekijk Linea Black ook in een grotere versie.

  € 2.521,-
 • Licht, uitnodigend en vooral doordacht. Het wit geoliede, massief eiken werkblad is helemaal in lijn met de huidige trends.

  Facet Wit Keuken

  Licht, uitnodigend en vooral doordacht. Het wit geoliede, massief eiken werkblad is helemaal in lijn met de huidige trends.

  € 5.205,-

 • Snow Keuken

  Snow is de nieuwe deur van Kvik met een eenvoudig en mooi design. De keuken is voorzien van X-Large®-kasten die extra ruimte bieden. Ook onder de oven. Onze ”laser edge” methode zorgt voor een bijna onzichtbare verbinding tussen het front en de kant van de deur, zodat het oppervlak zeer eenvoudig schoon te maken is. De deur Snow heeft een mirror gloss oppervlak dat voor een mooi hoogglans effect zorgt en een fraai contrast met het zwarte laminaatblad vormt. Bekijk onze Linea White keuken ook in een miniversie van de ConversatieKeuken. Perfect voor een studentenflat of stadsappartement.

  € 1.482,-
 • Cotone/Veda Keuken

  Kvik maakt graag iets groots uit iets kleins: een topdesign en functionele oplossingen voor de beperkte ruimte in een stadsappartement. Voor de moderne manier van wonen en inrichten.

  € 2.083,-
 • Denk groot. Benut de ruimte in de keuken en ga de hoogte in. Op die manier hebt u veel meer kastruimte op minder vierkante meter. Bovendien zorgt de Weerspiegeling van hoogglans ervoor dat de ruimte groter lijkt.

  Mano Hoogglans Keuken

  Denk groot. Benut de ruimte in de keuken en ga de hoogte in. Op die manier hebt u veel meer kastruimte op minder vierkante meter. Bovendien zorgt de Weerspiegeling van hoogglans ervoor dat de ruimte groter lijkt.

  € 2.862,-

 • Milk Keuken

  Wit, eenvoudig - zelfs de prijs is slim: een nieuw design voor uw keuken, badkamer en garderobe. Met inspiratie uit de Scandinavische natuur worden wit, modern en warmte in de Milk-keuken gecombineerd met natuurlijke oppervlakken.

  € 1.331,-
 • Fronten in zwartgebeitst eiken. Het dunne, lichtgrijze composiet werkblad lijkt in de ruimte te zweven. In deze ConversatieKeuken® is de spoelbak midden in het werkeiland geplaatst, wat een natuurlijk middelpunt vormt.

  Sera Keuken

  Fronten in zwartgebeitst eiken. Het dunne, lichtgrijze composiet werkblad lijkt in de ruimte te zweven. In deze ConversatieKeuken® is de spoelbak midden in het werkeiland geplaatst, wat een natuurlijk middelpunt vormt.

  € 5.393,-
 • Rimini Keuken

  De populaire landelijke keuken rimini is verfijnd met o.a. een fraaie en nieuwe interpretatie van de klassieke pilaster tussen de kasten. Licht in de lade is een ander, exclusief detail dat voor overzicht zorgt.

  € 5.816,-

 • Bianco Keuken

  Mix stijlen in niet-traditionele combinaties voor een keuken die persoonlijkheid uitstraalt. De U-vorm geeft de keuken een twist en creëert nieuwe inrichtingsmogelijkheden voor het gezin.

  € 5.732,-
 • Rimini Crema Keuken

  In deze grote landhuiskeuken ontbreekt het aan niets. Twee spoelbakken, een groot werkeiland met volop werkruimte voor culinaire uitspattingen. De witte paneelfronten en het donkere, walnoten werkblad geven de keuken een romantisch tintje.

  € 8.975,-
 • Mirto Keuken

  Mirto geeft de eenvoudige, stijlvolle keuken een warme gloed. De paneelfronten in de serie vormen een discreet vierkant dat in combinatie met de vierkante handgreep een fraai geheel vormt bij Mirto.

  € 3.218,-

 • Milk bijkeuken

  Benut de ruimte in uw bijkeuken optimaal en leg de nadruk op vorm en functie. De ongekende combinatiemogelijkheden betekenen dat de witte deuren en het werkblad in Dark Concrete probleemloos in uw interieur opgaan.

  € 2.298,-